Pimp je badkamer met design radiatoren in kleur | Facq
Facq

Pimp je badkamer met design radiatoren in kleur 

Categorie: Verwarming

 

Met design radiatoren geef je je badkamer een hippe look, zonder dat je ze helemaal moet verbouwen of herinrichten. De radiatoren van de ‘next generation’ zijn een staalkaart van hip design: je hebt ze in alle mogelijke vormen en kleuren. Groot of klein, handdoekradiator of niet, felle kleur of aardetint? Voor elke badkamer vind je de juiste design radiator. Wij zetten de meest inspirerende voorbeelden op een rijtje.

Design radiatoren voor verwarming én een kleurrijke look

Om kleur in je badkamer te brengen, zijn design handdoekradiatoren ideaal. Niet alleen vindt elke handdoek een ophangplekje aan de Zehnder Forma Air, hij is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes: violet, donkerpaars, vlammend rood, horizonblauw, ... Makkelijk te combineren met handdoeken, washandjes of andere badkameraccessoires – uiteraard in dezelfde kleur voor een hip effect!

Radiatoren voor elk type badkamer

En dat is niet de enige handdoekradiator die mogelijkheden biedt om te variëren met kleur in je badkamer. De Zehnder Metropolitan Bar is een toonbeeld van licht en luchtigheid. Door zijn gladde oppervlak ziet hij er elegant uit. Het verfijnde design past moeiteloos in elke badkamer. Of je nu een design badkamer, landelijke badkamer of klassieke badkamer hebt: het esthetische accent van deze handdoekradiator is niet te evenaren. Zijn witte versie past mooi in een klassieke badkamer met minimalistische afwerking. Bijkomend voordeel van dit model: je plaatst de handdoekhaken zelf aan de radiator, waar je maar wilt.

Felle kleuren voor een hippe badkamer

Met zijn ronde buizen en vierkante kader geef de Zehnder Subway je badkamer een strakke maar gestroomlijnde look. Ook hier een combinatie van functionaliteit en elegantie: het tijdloze design past in elke badkamerstijl en de ruime afstand tussen de buizen maken het makkelijk om je handdoek op te hangen. Met de juiste kleur breng je precies die extra touch aan die in jouw badkamer thuishoort. Kies je voor felle kleuren in je hippe badkamer? Of ga je voor grijs- of wittinten voor je klassieke badkamer? Deze radiator is in een breed kleurenpalet verkrijgbaar. Aan jou om de kleur te kiezen die je badkamerlook naar een hoger niveau tilt.

 

Benieuwd naar de waaier aan mogelijkheden van design radiatoren? Blader door onze catalogus of kom langs in een van onze showrooms. Daar staan onze deskundige badkamerinrichters klaar om een antwoord te geven op al je vragen.

#designradiatoren #verwarmen   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: