Passie en hartstocht in een rode badkamer | Facq
Facq

Passie en hartstocht in een rode badkamer 

Categorie: Inspiratie

 

Heb je plannen om je badkamer in het rood te tooien? Dan hebben we enkele tips voor je om je rode badkamer hartstochtelijk in te richten!

 

Een rode badkamer voor passionele personen

Rood is een kleur die veel aandacht trekt en staat voor hartstocht, welvaart, liefde en macht. De kleur roept vurige gevoelens op en laat de adrenaline door je lijf stromen. Een rode badkamer doet net hetzelfde, ze laadt je batterijen op en geeft je een boost. Hélemaal het tegenovergestelde van een blauwe, rustgevende badkamer.

Je badkamer met rood opsmukken

Er zijn heel wat mogelijkheden om je badkamer met rood op te smukken. Je kan kiezen voor simpele rode accessoires, maar je kan het ook tot in het extreme doortrekken en zelfs rode badkamermeubels plaatsen. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, volgen hier enkele voorbeelden:

Rode badkamermuren

Wil je de rode kleur als aanwezig element in de badkamer integreren? Dan is het een goede keuze om je badkamermuren een rode kleur te geven. Dit kan met een likje verf, maar het is ook mogelijk om te muren te bekleden met rode mozaïek. Om te voorkomen dat je rode badkamer te druk overkomt, kan je rood beter niet in overvloed gebruiken. Combineer bijvoorbeeld je rode muren met neutrale badkamermeubels zoals de beige badkamermeubels van de NO LIMIT-collectie van Detremmerie. Ook de badkamermeubels van de CConceptwall-collectie bieden bijvoorbeeld deze mogelijkheid.

Rode badkameraccessoires

Ben je bang dat té veel rood te dwingend overkomt? Dan kan je er ook voor kiezen om je badkamer in te richten met rode accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rood tapijt, een rode lampenkap of rode handdoeken.

Rode accenten in de badkamer

Je kan ook rode accenten in de badkamer aanbrengen met bijvoorbeeld een rode toiletbril uit de Scandinavia Plus-collectie. Een rood bad uit de DIP-collectie van Aquamass is een leuk alternatief. Verkies je een douche boven een bad? Ga dan voor een rode douchebak uit de NEO-collectie. De rode wandbedkleding PanElle van Duscholux zorgt eveneens voor een prachtig rood accent in de badkamer. 

#badkamer kleuren #badkamerdesign   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: