Op zoek naar een design badkamer? Ontdek onze Metropolitan collectie! | Facq
Facq

Op zoek naar een design badkamer? Ontdek onze Metropolitan collectie! 

Categorie: Badkamer

Op zoek naar een hip design voor je badkamer? Dan is de Metropolitan collectie iets voor jou! Facq ontwierp de Metropolitan badkamers speciaal voor diegenen die een moderne badkamer willen, gebaseerd op de werken van de bekendste badkamerontwerpers. Laat je inspireren door Facq en ga voor een stijlvolle design badkamer!

 

Betaalbaar design

De Metropolitan collectie is gebaseerd op de ontwerpen van de bekendste en meest prestigieuze ontwerpers zoals Philippe Stark, Ronan en Erwan Bouroullect, Patricia Urquoila enzovoort. Design hoeft bij ons echter niet altijd duur te betekenen, en daarom zijn onze badkamers beschikbaar voor elk budget.

 

Alles kan en alles mag

Met de Metropolitan collectie is werkelijk alles mogelijk: een vrijstaand bad in het midden van de kamer, daarnaast een meubel op wieltjes en wat verder een droogrekje. Elk badkamermeubel kan een eigen leven leiden en kan gekozen worden volgens persoonlijke voorkeur. Bovendien zijn er ook heel wat badkameraccessoires beschikbaar om je badkamer een persoonlijke touch te geven. Op die manier creëer je een badkamer die perfect aan jouw wensen voldoet en bij je eigen levensstijl past. Met de Metropolitan collectie kies je dus voor persoonlijkheid, design en comfort!

Slimme opbergruimten

Tandenborstels, make-up, handdoeken, medicijnen,… In een badkamer heb je snel gebrek aan opbergruimte. De Metropolitan collectie voorziet echter mooie, maar vooral praktische badkamermeubelen met slimme opbergruimten. Zo zijn al je spulletjes netjes en discreet opgeborgen en steeds binnen handbereik.

 

Kies voor zwart

Een badkamer hoeft niet steeds wit te zijn: vandaag is zwart de nieuwe badkamermode. Verschillende merken uit de Metropolitan collectie voorzien zwarte badkamermeubelen voor wie zin heeft in iets nieuws. Kies voor een zwarte toilet of een zwarte lavabo en geef uw badkamer glans!

Ook zin om te baden in stijl en te kiezen voor een design badkamer? Kom snel naar één van onze Facq showrooms en laat je verbazen!