Ontdek de nieuwste badkamertrends op Batibouw 2015 | Facq
Facq

Ontdek de nieuwste badkamertrends op Batibouw 2015 

Categorie: Inspiratie

 

Op 28 februari gaat Batibouw 2015 van start! Dit jaar staat de grootste bouwbeurs van België in het teken van techniek, lifestyle en kostenoptimalisatie. In de badkamer vertalen we dit naar luxe, personalisatie en het zo efficiënt mogelijk benutten van de beschikbare ruimte. Om die nieuwe badkamertrends in het licht te plaatsen tijdens Batibouw 2015, heeft Facq haar stand ingedeeld in verschillende badkamerzones. Je ontdekt ze hier!

De ruimte in een kleine badkamer optimaal benutten

Om aan te tonen dat kleine badkamers evenveel mogelijkheden bieden als grote, heeft Facq vier kleine badkamers innovatief ingericht. Dankzij de nodige creativiteit is het perfect mogelijk om compacte badkamers harmonieus en functioneel in te richten. We zetten enkele mogelijkheden op een rijtje:

  • Het toiletmeubel A22 van Delpha benut alle plaats in de badkamer, ook die boven het toilet. Het topmeubel van 35 of 70 cm breed maakt het mogelijk om toiletrollen, reinigingsproducten en andere boven het toilet op te bergen. Ideeal voor het kleinste plekje.
  • De Scona van Kaldewei maakt de inloopdouche toegankelijk voor het grote publiek. Bijzonder aan het douchevlak is dat het voor het eerst uit geëmailleerd staal gemaakt is. De beschikbare afmetingen (van 80 x 80 cm tot 140 x 90 cm) maken de inloopdouche interessant in kleinere badkamers.
  • Delpha presenteert functionele designmeubelen in de C40-collectie. Voornamelijk de ruime lades onder de gegoten wastafel en spiegels met geïntegreerde accessoires zijn een grote plus in kleinere ruimtes.
  • En dan zijn er nog de multi-opbergmogelijkheden van de Evolution-collectie van Delpha. Ze biedt een waaier aan “kleinigheden” die het dagelijkse leven comfortabeler maken.

 

De badkamer renoveren en personaliseren

We willen allemaal een originele badkamer die onze persoonlijkheid weerspiegelt. Daarnaast moet de badkamerinrichting perfect voldoen aan onze dagelijkse behoeften. Om voor iedereen een badkamer op maat te bieden, heeft Facq een aanbod op maat van verschillende generaties.

  • Voor vijftigers en zestigers is de Unique badkamerinrichting van Delpha ideaal. Dit is een 100% moduleerbare badkamer die perfect volgens de behoeften van senioren aangepast kan worden. De nieuwe collectie is een ware levenspartner. De ultrapersonaliseerbare meubels zorgen voor een originele, persoonlijke én functionele badkamer. Ook de DEA-collectie van Ideal Standard sluit perfect aan bij de noden van vijftigers en zestigers.
  • Grote gezinnen voelen zich het meest thuis in de Venticello-badkamer van Villeroy & Boch. De badkamer is écht maatwerk dat op een doordachte manier ontworpen is. De wastafelonderkasten zijn voorzien van opberglades met de optie om licht te voorzien wanneer de lade opengaat. Daarnaast kan je de meubels personaliseren met bijvoorbeeld een glanzende afwerking: makkelijk in onderhoud en handig wanneer je kinderen hebt.
  • Singles worden verwend met de Halo-badkamer van Sanijura. De badkamerinrichting straalt magie uit door de ledspiegel en de ledverlichting (in optie) in de badkamermeubels. De handige inrichting van het onderbouwmeubel met twee of drie lades verhoogt het comfort aanzienlijk.

 

Luxe en digitalisering in de badkamer

Luxe blijft een enorme aantrekkingskracht uitoefenen, ook in badkamers. Samen met het toenemende belang van technologie in de woning, vertaalt zich dit naar de nieuwste snufjes om nóg meer comfort te krijgen. We sommen enkele nieuwigheden op:

  • F-Digital Deluxe van Grohe stimuleert alle zintuigen in de badkamer. De digitale douche brengt verlichting, geluid en stoom samen en zorgt voor een ultiem moment van onthaasting. De douche maakt van de badkamer een privéspa. Bovendien wordt de douche als eerste aangestuurd via de Apple iPod Touch 4G.
  • Royal Reflex van Keuco presenteert glanzende glazen fronten in de badkamer. De lichtspiegelingen van de badkamerinrichting trekt onmiddellijk alle blikken naar zich toe. De collectie levert het bewijs dat design en comfort kunnen uitmonden in magische charme.
  • Het wastafelmeubel staat in het middelpunt van onze dagelijkse verzorging en staat symbool voor een persoonlijke levensstijl. De A system init-collectie van Alape presenteert wastafelmeubels met karakter. Dankzij de online configurator kan je elk meubel op maat ontwerpen.

Je kan al deze nieuwe badkamertrends bewonderen op de stand 211 van Facq in paleis 7. Afspraak op Batibouw 2015!

#badkamer inrichten #trends   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: