Ontdek de ligbaden van de toekomst: iets voor jou? | Facq
Facq

Ontdek de ligbaden van de toekomst: iets voor jou? 

Categorie: Badkamer

Een hoekbad, een vrijstaand bad of een bubbelbad: ligbaden zijn er in alle soorten en maten. Maar hoe zien de ligbaden van de toekomst eruit? Heb je al eens gehoord van een hangbad? Of een bad volledig uit glas? Ga voor een gedurfde badkuip en maak een pronkstuk van je ligbad!  

Hangbad

Wegzakken in je hangmat na een lange werkdag, wie droomt daar niet van? Dankzij het hangbad hoeft de zon niet meer te schijnen om van die heerlijke luxe te kunnen genieten!

SplinterWorks ontwierp een prachtig hangbad uit koolstofvezel dat maar liefst 2,7 meter lang is. De unieke hangmatvorm is mede mogelijk dankzij het lichte materiaal, waardoor het bad als het ware kan ‘hangen’ tussen twee badkamermuren. Zonder pootjes!

Let wel: voor dit prachtige ligbad heb je wel wat ruimte nodig in je badkamer. En een flinke portefeuille.

Glazen bad

Ligbaden die volledig uit glas bestaan: het klinkt als een nachtmerrie voor je privacy, maar het oogt wel bijzonder chic.

Een bijkomend voordeel is dat glazen ligbaden meteen ook zorgen voor een groter ruimtegevoel: de doorzichtige wanden van het bad breken de ruimte namelijk niet. Ideaal voor kleine badkamers!

Glazen ligbaden komen het best tot hun recht in een strak en modern interieur.

Instapbad

Heb je je droomwoning al gevonden en is verhuizen wel het laatste waar je aan denkt? Ook wanneer je niet langer goed te been bent? Een instapbad is de oplossing om dat scenario te voorkomen.

Het instapbad is hét ligbad van jouw toekomst: een op het eerste zicht doodgewoon bad, maar dan met een klein glazen deurtje waardoor je makkelijk in en uit het bad kan stappen. Zo krijgen jouw benen op hun oude dag de rust die ze verdienen!