Nieuwe badkamer nodig? Kom langs bij Facq op Batibouw 2015! | Facq
Facq

Nieuwe badkamer nodig? Kom langs bij Facq op Batibouw 2015! 

Categorie: Inspiratie

 

Batibouw 2015 is dé beurs voor al wie bouwt of verbouwt. Je kunt er volop inspiratie opdoen, advies inwinnen en verschillende mogelijkheden tegen elkaar afwegen. Wat badkamers betreft, zit je bij Facq helemaal goed. Wij focussen dit jaar op drie (ver)bouwthema’s en schotelen je tal van badkameroplossingen voor. Benieuwd naar de mogelijkheden die we dit jaar voor jou in petto hebben? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze nieuwe stand 211 in paleis 7, op Batibouw 2015.

Optimaal ruimte benutten

Hoe benut je de ruimte voor je badkamer optimaal, en vooral: hoe hou je het kostenplaatje beperkt? Het is een vraag die menig verbouwer bezighoudt. Zeker in de badkamer is efficiënt gebruik van de ruimte een essentiële factor in het renovatieproces. Daarom bieden wij je op Batibouw 2015 enkele slimme oplossingen voor kleine badkamers. Verrassend grote opbergruimte in op het eerste gezicht kleine badkamerkasten, bijzonder functionele designmeubels of badkamermeubels met veelzijdige opbergmogelijkheden: op de Facq-stand ontdek je al hun voordelen.

Badkamer verbouwen? Facq geeft inspiratie op Batibouw 2015

Niet iedereen begint aan een nieuwbouw tegenwoordig. Verbouwen en renoveren zit helemaal in de lift. Je badkamer verbouwen kan een puur praktische reden hebben, zoals een cv-ketel die vervangen moet worden of leidingen die niet meer functioneren zoals het hoort. Maar je kunt je badkamer ook om esthetische redenen renoveren. Omdat je eindelijk budget kunt vrijmaken voor dat design badkamermeubel waar je al zo lang van droomde of omdat je werk wil maken van meer badkamerkasten voor extra opbergruimte. Welke reden je ook hebt om je badkamer te verbouwen, bij Facq helpen we je graag op weg met professioneel advies om van jouw nieuwe badkamerinrichting een pareltje te maken!

Mijn badkamer, mijn tempel

De badkamer is meer dan een plaats om je ’s morgens te douchen. We willen er meer dan ooit een persoonlijke relaxzone van maken, waar je ook ’s avonds tot rust kunt komen. Daarom hechten we belang aan personalisatie. De badkamer moet klasse uitstralen, maar tegelijkertijd ook volledig tegemoetkomen aan onze persoonlijke behoeften. Een combinatie van comfort, degelijkheid en elegantie staat dan ook voorop. Facq heeft een breed gamma van badkamers in de aanbieding, die allemaal personaliseerbaar zijn en een brede waaier van stijlen bestrijken: van strak design tot romantisch en zen. Alles voor jouw persoonlijke oase van rust in huis.

 

#nieuwe badkamer #badkamer inrichten #trends   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: