Nieuw bij Facq! Het Bette-gamma | Facq
Facq

Nieuw bij Facq! Het Bette-gamma 

Categorie: Badkamer

 

Voortaan kun je bij Facq nog uitgebreider op zoek naar de badkamer van je dromen, want nu behoren ook de innovatieve ontwerpen van Bette tot onze waaier van producten! Bette werd opgericht in 1952 en heeft al heel wat generaties versteld doen staan met zijn moderne ideeën en technische knowhow.

 

De wondere wereld van edelstaal en email

Het ontwerpteam van Bette is gedreven door passie voor edelstaal en email. Het is dan ook geen wonder dat Bette al tientallen jaren gespecialiseerd is in staalvervorming en emailveredeling.

Unieke glazuurlaag

Bette produceert badkuipen, douchebakken en wastafels van veredeld titaanstaal in ontelbare vormen, afmetingen en kleuren. De oppervlakten worden stuk voor stuk veredeld met Betteglazuur®, een unieke emaillaag van water, glas, kwarts, borax en soda.

 

Hoogwaardig materiaal

Met een badkamer van Bette haal je topkwaliteit in huis.  Bette maakt alleen gebruik  van uiterst duurzaam staal en een glazuur dat harder is dan  marmer en  ijzer. Zo blijven badkamers van Bette gegarandeerd een leven lang mooi.

 

Opstaande rand

De opstaande rand van Bette is een geëmailleerde  rand die aan je badkuip of douchebak wordt aangebracht. Het ziet er niet alleen bijzonder fraai uit, maar maakt onhygiënische siliconenvoegen tussen badkuip en tegelwand volledig overbodig.
 

Bijzondere badkuipen

Op zoek naar een echte blikvanger voor je badkamer? De vrijstaande badkuipen van Bette maken van je badkamer een streling voor het oog.  Hun elegante contouren en innovatieve badranden geven  je badkamer moeiteloos de unieke uitstraling die je zoekt.


Ontdek alle producten van Bette

#nieuwe badkamer #design waskom #bad #douche   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: