Modulaire badkamers: een badkamer op maat | Facq
Facq

Modulaire badkamers: een badkamer op maat 

Categorie: Inspiratie

 

De huizenprijzen worden almaar hoger. Vooral kleinere (lees: meer betaalbare) woningen zijn daarom erg in trek. Maar dat betekent uiteraard niet dat je aan comfort moet inboeten! In een kleine woning komt het er gewoon op aan om creatief en efficiënt om te springen met de beschikbare ruimte. Op die manier kun je betaalbaar én royaal wonen. Hieronder lees je hoe je dat juist doet.

 

Een kleine badkamer creatief inrichten

 

Kleine ruimtes inrichten is een hele uitdaging. Misschien wel de moeilijkste ruimte om in te richten, zeker als je over weinig plaatst beschikt, is de badkamer. Je wilt namelijk helemaal niet aan comfort en functionaliteit inboeten. Om het meeste uit je badkamer te halen, dien je de ruimte slim te gebruiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ingebouwde kasten, open schabben en hoekbaden- en wastafels. Wil je nog een stapje verder gaan en echt het onderste uit de kan halen? Dan moet je gaan voor een configureerbare modulaire badkamer. Deze kun je helemaal personaliseren op maat.

 

Ga voor een modulaire badkamer

 

Je badkamer kan maar best comfortabel en handig zijn. Gelukkig hoef je dankzij modulaire badkamermeubels niet langer aan comfort en functionaliteit in te boeten. Modulaire meubels zijn perfect geschikt om je badkamer slim te bemeubelen en ze zijn bovendien verkrijgbaar in heel wat uitvoeringen en afwerkingen. Waar wacht je nog op? Maak van je kleine badkamer een pareltje!