Loungen in je badkamer met multimedia: de ultieme badkamer inrichting | Facq
Facq

Loungen in je badkamer met multimedia: de ultieme badkamer inrichting 

Categorie: Badkamer

Volgens een studie van het NIS (Nationaal Instituut voor Statistiek) neemt tv-kijken maar liefst 60% in van onze vrije tijd, met ongeveer zo’n 15 à 16 uur dat we voor de buis zitten. Naast de woonkamer is onze badkamer ongetwijfeld het op een na belangrijkste vertrek in onze woning. We brengen er immers zo’n 5 à 6 uren per week door. Dus waarom deze twee dan niet combineren ? Heerlijk ontspannen in je badkamer terwijl je je favoriete tv-programma kan volgen…

Een badkamer inrichting met de perfecte balans tussen persoonlijke zorg en ontspanningsgelegenheid : het is niet langer toekomstmuziek. Een lounge badkamer is mogelijk dankzij de laatste multimedia innovaties !

Een spiegel met muziek, dat klinkt goed!

Villeroy & Bosch maakt het met zijn allerlaatste innovatie mogelijk om je op te maken of te scheren al luisterend naar je favoriete deuntjes. De More to See collectie maakt z’n naam absoluut waar, met een uitgebreid assortiment aan verlichte spiegels met integratie van luidsprekers. De spiegels zijn uitgerust met een onzichtbaar geluidssysteem en zijn compatibel met Bluetooth, verscheidene MP3-spelers en smartphones. Je favoriete muziek wordt afgespeeld door een digitale audioprocessor, die 6 handig verborgen luidsprekers. Laat ons eerlijk zijn, een hele verbetering op de oude radio die in de hoek van de badkamer staat te knetteren, toch? Je badkamer inrichting krijgt is net dat ietsje meer met een high-tech spiegel als deze!

Een tv in je badkamer

Een tv in de badkamer hoort onlosmakelijk bij de ultieme lounge badkamer inrichting! Tv’s voor in de badkamer zijn uiteraard waterdicht, maar daarnaast hebben ze tevens geen last van condensatie op het beeldscherm. Denk daarbij nog eens een verleidelijk design en je hebt de perfecte combinatie tussen praktijk en het esthetische.

Er zijn verschillende modellen badkamer tv’s op de markt. Een badkamer waar je volledig tot rust kan komen met je favoriete tv-programma, een betere badkamer inrichting kan je toch niet hebben ? Kleuters lastig om in bad te kruipen? Dat is verleden tijd!

Spiegel en tv: 2 in 1

Combineer de twee bovenstaande en dan heb je… Inderdaad, een tv in je spiegel! Vanaf nu kan je je tijd doorgebracht voor de spiegel nog aangenamer maken door je favoriete tv-serie of het nieuws te volgen. Dankzij de allernieuwste technologie kan je met een klik op de knop je spiegel geheel of gedeeltelijk omtoveren tot tv-scherm. Zo zijn er fabrikanten van hybridevormen tussen spiegel en tv-scherm. Op dit moment nog niet betaalbaar voor het grote publiek… Maar kijk eens rond in luxe hotels en met veel geluk ontdek je wel zo’n badkamer technologiepareltje!

Ben jij ook benieuwd wat er vandaag de dag mogelijk is op gebied van technologie in je badkamer inrichting? Kom dan eens vrijblijvend met ons praten, onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste technologische nieuwtjes. Bekijk zeker ook eens onze online catalogus voor meer informatie!

  Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: