Kleine badkamer inrichten? Efficiëntie voorop! | Facq
Facq

Kleine badkamer inrichten? Efficiëntie voorop! 

Categorie: Badkamer

 

Vind jij het ook een uitdaging om je kleine badkamer ordelijkheid en rust te laten uitstralen? Volg onze raad en haal letterlijk alles uit je kast(en)!

Verbaas iedereen met jouw slimme oplossingen

Is jouw doel om een ruim ogende en frisse ruimte te creëren? Ga de uitdaging aan met deze slimme oplossingen en benut elke vrije centimeter van je badkamer zonder te verliezen aan openheid. Check onze Tips & Tricks!

Gebruik je wanden

Hang rekjes en haken aan de muur waar je allerlei losliggende spullen aan kwijt kan. Minder afzonderlijk gerief, meer orde: less is more. Een andere optie: legvlakken à volonté. Een legvlak aan je spiegel oogt meteen ordelijk en netjes én maakt het geheel extra persoonlijk.

Îlot van Delpha geeft alvast het goede voorbeeld.

Transparantie

Een inloopdouche met transparante wand zorgt ervoor dat je badkamer ruimer lijkt. Leuke tip: laat glas terugkomen in je meubels en wastafel. Ook spiegels mogen zeker niet ontbreken. Maak je badkamer helemaal hip en ga voor een rond exemplaar.

Onze favoriet: A16 Walk-in van Inda.

Slimme indeling

Het is belangrijk dat je je meubels een praktische indeling geeft. Kies dus voor meubels die hier de mogelijkheid voor bieden. Een ideaal meubel voor de kleinere badkamer is een kolomkast. Door in de hoogte te werken, maak je optimaal gebruik van je ruimte.

Mix & match je ideale samenstelling met Illusion van Sanijura.

Kies voor kleur

Kies voor een lichte kleur, eventueel met felle accenten. Ga volledig voor die ene tint die jouw badkamer speelser maakt en laat die  terugkomen in je accessoires. Renoveren? Een likje tegelverf over je oude tegels zorgt voor een instant frisse look!

Check zeker Artis van Villeroy & Boch voor een stijlvol kleurrijk accent.

 

Voor meer inspiratie: Kom langs in één van onze showrooms. Maak gebruik van onze Bathroom planner om alles uit je ruimte te halen.

#badkamer inrichten #kleine badkamer   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: