Kies voor gezelligheid en charme met een retrobadkamer | Facq
Facq

Kies voor gezelligheid en charme met een retrobadkamer 

Categorie: Inspiratie

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Een badkamer die het comfort en de luxe van de moderne technologie met een nostalgisch en stijlvol ontwerp combineert? Ga dan voor een echte retrobadkamer!

Pure nostalgie

Koester je een nostalgisch verlangen naar de tijd van je grootouders of overgrootouders? Dan is de 1930-serie beslist iets voor jou. Een badkamer met de herkenbare achthoekige vorm die ontworpen werd in de ‘roaring twenties’ en in 1930 aan het grote publiek werd voorgesteld. Een nostalgische look met de technologie van vandaag.

Bad op pootjes

Het pronkstuk in ieders badkamer is ongetwijfeld het bad. Tijdens de belle époque was een badkuip op leeuwenpootjes dé blikvanger in tal van luxueuze badkamers. Vandaag is het bad op pootjes terug van weggeweest. In de Hommage-serie vind je de badkuip met porseleinen pootjes terug, maar ook bijpassende wastafels en toiletpotten worden uit datzelfde kwaliteitsporselein vervaardigd.

Antiek in een moderne jasje

Wil je een nieuwe wastafel, maar dan wel een met opbergruimte? De Majerling is een wastafel in porselein met een antieke uitstraling die een ruime opbergmogelijkheid biedt. Het meubel is geschikt voor zowel grote als kleine badkamers en beschikbaar in verschillende kleuren. Zo vind je gegarandeerd het meubel naar jouw smaak.

Romantiek in de badkamer

Hou je van een vleugje romantiek in de badkamer? Het landelijke meubel Elysée geeft je badkamer een romantische uitstraling uit de tijd van Lodewijk XIV. De uitgelezen omgeving om te genieten van aardbeien met champagne!

De kers op de taart

Na het grote werk – de badkamer van je dromen uitkiezen – volgt nu de afwerking. Zorg voor luxueuze accessoires en creëer zo een unieke look voor je badkamer. Het zit ‘m vaak in de details!

Ben je nog op zoek naar leuke ideeën? Blader dan eens door het ruime aanbod in onze catalogus of kom langs in een van de Facq-showrooms. Onze badkamerspecialisten geven je er advies op maat. 

#badmeubel #retro badkamer #decoratie   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: