Je badkamer opfrissen met een klein budget? Het kan! | Facq
Facq

Je badkamer opfrissen met een klein budget? Het kan! 

Categorie: Badkamer
Je badkamer opfrissen met een klein budget? Het kan!

Bij de inrichting van je badkamer denk je waarschijnlijk in de eerste plaats aan meubels en tegels. Maar als het op sfeer aankomt, zijn het de details die het ‘m doen. Je badkamer opfrissen met een klein budget is daarom zeker haalbaar. Met deze vijf tips lijkt je oude badkamer voor geen geld weer als nieuw! 

1.      Planten blazen je badkamer leven in

Ontspannen na een lange werkdag wordt nog heerlijker in een badkamer vol groen. Tropische planten zoals varens, ficussen, orchideeën, azalea’s, … gedijen het best in de badkamer. Heb je een kleine badkamer? Hang je planten aan het plafond om extra plaats te besparen.

2.      Baden in het licht dankzij spiegels

Strategisch geplaatste spiegels weerkaatsen het licht en doen je badkamer groter lijken.

3.      Douchen tussen de vissen

Een douchegordijn biedt je een zee aan mogelijkheden om de look van je badkamer helemaal om te gooien. Douchen tussen de vissen of leuke bloemenmotiefjes? Alles kan!

4.      Je badkamer opfrissen met verf of behang

Wist je dat je je badkamer gerust kunt schilderen? Vraag in de doe-het-zelf-zaak naar acrylverf voor de badkamer en experimenteer naar hartenlust! Voor de echte durvers bestaat er zelfs speciaal behangpapier voor badkamers.

5.      Badkameraccessoires maken het geheel af

Zorgvuldig gekozen decoratiespulletjes voegen de nodige warmte toe aan je badkamerinterieur. Handdoeken met bijpassende badkamermatten, rieten mandjes, een zeepschaaltje, een mooie stoel of houten krukje, glazen bokalen (in de zomer gevuld met schelpjes, in de winter met feestelijke badparels), theelichtjes, … Leef je uit zoveel je wil, maar beperk je tot twee kleuren om de harmonie in de ruimte te bewaren.

Meer inspiratie voor je badkamerrenovatie

Op zoek naar nog meer leuke ideeën om je badkamer te renoveren? Laat je inspireren door een van de Facq-showrooms! Onze medewerkers helpen je er met plezier je droombadkamer te realiseren.