Inspiratie voor de design badkamer van je dromen! | Facq
Facq

Inspiratie voor de design badkamer van je dromen! 

Categorie: Inspiratie

 

Welk designtype ben jij? De estheet die houdt van moderne vormen met hier en daar een klassiek element erin, of eerder de rigoureuze designfanaat die strakke lijnen boven een ronde afwerking prefereert? Goed nieuws, want voor beide types bestaat de ideale design badkamer. En dat is er eentje van Hüppe. Benieuwd naar wat deze unieke badkamercollecties voor jouw droombadkamer kunnen betekenen? We zetten de belangrijkste troeven op een rij.

 

Puur design of klassieke elegantie?

De badkamercollecties van Hüppe worden verdeeld in twee grote categorieën: ‘Elegance’ en ‘Pure’. Beide stijlen zijn zowel elegant als puur, maar het grootste verschil zit hem in de afwerking én de details.

Elegance

Welkom in een designwereld vol zachte, vloeiende lijnen. Want dat is de kracht van de ‘Elegance’-collecties van Hüppe: ze stralen levensvreugde uit dankzij hun zinnelijke en levendige vormen. De inspiratie voor de rondingen van een ‘Elegance’ douchedeur komt uit de natuur. Deze badkamercollectie doet je denken aan ronde kiezelsteentjes, grillig van vorm en donkergrijs of crèmeachtig wit gekleurd. Soms zijn sierlijke krullen aangebracht op een douchewand: organisch en weelderig, zoals natuurlijke vormen nu eenmaal zijn.

Pure

Als je wilt weten welk designtype je bent, hoef je je maar af te vragen naar welke stad je het liefste zou reizen. Verkies je de Bauhaus-gebouwen in Berlijn boven de weelderige Eiffeltoren in Parijs? Dan is het duidelijk dat je houdt van strak, recht en puur. Welnu, aan elk van die criteria voldoet een design badkamer uit de ‘Pure’-collectie. Hier is minimalisme troef en staat een frisse, uitgepuurde badkamerlook voorop.

Een design badkamer van Hüppe? Die vind je bij Facq!

De juiste badkamer uitkiezen voor jouw woning is geen sinecure. Iedereen heeft andere eisen wat betreft uitstraling, gebruiksgemak en afmetingen. Daarom is het belangrijk om vooraf genoeg inspiratie en ideeën op te doen. Dat kan bijvoorbeeld door de online designtest van Hüppe af te leggen. Die bezorgt je alvast een mooi beeld van het badkamerontwerp waartoe jij je aangetrokken voelt.

De volgende stap is logisch: een badkamerexpert inschakelen. Daarvoor ben je bij Facq aan het juiste adres. Doe ideeën op en maak dan een afspraak in een van de Facq-showrooms. Daar krijg je uitgebreid uitleg over de mogelijkheden van een design badkamer én kun je de verschillende modellen ter plekke bekijken.