Innovatieve badkamer- en keukenconcepten voor een uitstekende hygiëne in huis | Facq
Facq

Innovatieve badkamer- en keukenconcepten voor een uitstekende hygiëne in huis 

Categorie: Inspiratie
Innovatieve badkamerconcepten voor betere hygiëne

 

We hebben ons de laatste maanden sterk moeten aanpassen aan de nieuwe, strenge hygiëne standaarden. Tegenwoordig staat alles in het thema van het beschermen van onze gezondheid en we zijn ons hier meer dan ooit bewust van. Enkele nieuwe innovaties spelen hierin een belangrijke rol en zullen in de toekomst ongetwijfeld een grote rol blijven spelen. Ontdek hoe deze nieuwe technologieën onze toekomst nog hygiënischer kunnen maken!

Meer hygiëne in je badkamer dankzij deze innovaties

 

Grohe Essence elektronische kraan
Een kraan die wordt aangestuurd met een infraroodsensor, zoals deze Essence van Grohe, vormt een uitstekend alternatief om het wassen van je handen hygiënischer te maken. Vooral op de plekken in huis waar verschillende mensen wel vaker in aanraking komen met de kraan. Door de contactloze activering van het water wordt de verspreiding van ziektekiemen en kruisbesmetting beperkt.
 
Een aantal elektronische kranen zijn ook verkrijgbaar in compactere versies voor het handwasbakje. Ideaal voor het gastentoilet dus! Zo blijven zowel de gasten als jij en je gezinsleden zeker van een optimale hygiëne.
 
Hansa designo elektronische kraan
Grohe Sensia Arena douche wc
Het brede gamma aan douche wc’s combineert een perfecte lichaamsreiniging met een ultieme toilethygiëne. Tegenwoordig kan je kiezen voor oneindig veel opties en innoverende functies om je persoonlijke comfort en hygiëne naar ongekende hoogtes te tillen.
 

Meer hygiëne in je keuken dankzij deze innovaties

Een keukenkraan die je zonder handen kan bedienen? Ze bestaat! De SmartControl Kitchen kraan van Grohe kan je gemakkelijk activeren door met je onderarm, elleboog of pols te drukken op de knop. Ook Metris Select van Hansgrohe biedt deze optie. Zowel perfect hygiënisch als super gemakkelijk!
 
Grohe Smartcontrol Keuken
Grohe FootControl Keuken
Om je handen helemaal vrij te kunnen houden, bestaat er ook een oplossing waarbij je je keukenkraan gemakkelijk kan bedienen met je voeten: Essence Footcontrol van Grohe. Een tik met je voet tegen de onderkant van je keukenkastje volstaat om de kraan aan en uit te zetten.
 

 

Ontdek nog meer hygiënische oplossingen in onze showrooms of in de catalogus