Hoe maak je de juiste keuzes voor je badkamer? | Facq
Facq

Hoe maak je de juiste keuzes voor je badkamer? 

Categorie: Badkamer
badkamer stijl landelijk cosy

 

Er zit steeds meer variatie in de manier waarop we badkamers samenstellen. Hierdoor wordt het allesbehalve evident om met de talloze beschikbare producten een aangename badkamer te creëren, op maat van jouw levensstijl. Hoe stel je nu de perfecte badkamer voor jezelf en je gezin samen? Wij helpen je op weg!

Bepaal de stijl die bij je past

Alles begint bij het vinden van de stijl of combinatie van stijlen waar jij je goed bij voelt. Deze stijl zal bepalend zijn voor elke volgende beslissing. Maar hoe vind je de perfecte match? Klassiek, industrieel, landelijk, scandinavisch, romantisch… het zijn nog maar enkele voorbeelden van de honderden varianten.

Doe een grondige studie: laat je hierin gidsen door een catalogus, blader eens door pinterest of breng een bezoekje aan een showroom om je te inspireren, ideeën op te doen en raad te vragen.

Durf vooral “out of the box” te denken!

Bepaal de kleuren en materialen voor je badkamer

Elke stijl brengt automatisch een bepaald kleurenpalet en een waaier aan materialen met zich mee. Dit zal je keuzes vergemakkelijken. Of je eerder voor donkere of lichte kleuren zal kiezen, hangt af van de grootte van je badkamer. Indien je graag de nieuwste trends in je badkamer integreert kan je enkele trendkleuren selecteren uit je kleurenpalet.

Ook de materialen waarvoor je kiest zullen al deels bepaald zijn door de stijl die je wil weergeven. In een landelijke of scandinavische badkamer zal je hout terugvinden, in een industriële badkamer vind je zonder twijfel stalen elementen en in een klassieke badkamer komen MDF, laminaat of melamine perfect tot hun recht.

Mix & match naar hartenlust tot je een sfeer hebt die jouw unieke persoonlijkheid uitstraalt!

Stel de perfecte badkameruitrusting samen

Ook bij de keuze van je badkameruitrusting hou je dezelfde stijl in het achterhoofd. Meubels vind je in alle stijlen en voor alle budgetten. Neem een kijkje in onze catalogus of op onze pinterest pagina om ze per stijl te ontdekken. Zorg ervoor dat alles in dezelfde lijn ligt. Ook je badkamerkranen kunnen hier perfect bij aansluiten: ga voor klassieke, retro, afgeronde of hoekige lijnen of breidt je kleurengamma uit met gekleurde kranen. Zélfs je accessoires kan je vinden in elke stijl!

 

Stel je verlanglijstje samen voor een overzicht van je favoriete producten