Haal de luxe van wellness in huis met een massagebad | Facq
Facq

Haal de luxe van wellness in huis met een massagebad 

Categorie: Badkamer

 

Kunt u ook zo genieten van een heerlijk warm bad na een lange, vermoeiende werkdag? Niets is zo ontspannend als een deugddoend bad, behalve ... een massagebad natuurlijk! Wist u dat er massagebaden bestaan die uw badkamer veranderen in een wellness resort? Een massagebad of balneobad masseert uw vermoeide spieren op 3 verschillende manieren: met luchtstroom, waterstroom of een combinatie van beide. Ontdek hier welk massagebad het beste bij u past.

 

Het comfort van een luxueuze spa in uw eigen huis

Waarom naar de spa of het wellnesscentrum trekken, als u ook in uw eigen badkamer een massagebad kunt installeren? Niets dan voordelen: u hoeft niet buitenshuis te gaan om te ontspannen (altijd aangenaam tijdens de donkere wintermaanden) en u kiest het massagebad dat volledig aansluit bij uw behoeften en persoonlijke smaak. Zo kunt u de massagefunctie aanvullen met led-verlichting of roterende jets. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bubbelbad met aanpasbare sfeerverlichting?

Verschillende massagebaden

Massagebaden kunnen op 3 verschillende manieren werken: met luchtstroom, waterstroom of een combinatie van beide.

Luchtstroom

Als u een systeem zoekt dat de bloedcirculatie stimuleert, is een massagebad met luchtstroom de beste keuze. Onderin het bad bevinden zich jets waaruit verwarmde lucht naar boven gestuurd wordt. De kracht waarmee ze dat doen, kunt u zelf instellen: van zacht bruisend tot stevig masserend. Een massagebad met luchtjets stimuleert de bloedsomloop doorheen het hele lichaam, van de kleinste haarvaatjes in uw tenen tot de haarwortels op uw kruin. Het gevolg? Een heerlijk verkwikkend gevoel. Na deze balneotherapie voelt u zich als herboren!

Waterstroom

Heeft u last van spierkwaaltjes of –stijfheid en bent u op zoek naar maximale spierontspanning? Kies dan voor een massagebad met waterjets. De hydrojets bevinden zich aan de zijkant van het bad en pompen waterstralen het bad in. Kuiten, benen, taille of lenden ... waar u ook last heeft van pijntjes of ongemak: het massagebad met waterstroom garandeert een diepgaande massage van specifieke spiergroepen.

Multisysteem

Dit systeem bestaat uit een combinatie van lucht- en waterjets. De deugddoende massagestroom komt dus zowel van onder uit het bad als vanuit de zijkanten. Een optimaal bereik dus, met de meest volledige relaxatie tot gevolg. En als het toch eens een keertje wat minder mag zijn, schakelt u gewoon een van de twee systemen uit.

Een massagebad onderhouden

Net zoals bij een gewoon bad, is het wenselijk om ook een massagebad na gebruik telkens grondig uit te spoelen met zuiver water. De jetkanalen moeten bovendien regelmatig gespoeld worden met een speciaal antikalkproduct. Sommige massagebaden beschikken over een automatisch spoelsysteem, en de hydrojets zijn meestal afschroefbaar voor een grondige reiniging.

Tip: met een waterverzachter bescherm je het massagebad tegen vroegtijdige slijtage. 

#klassieke luxe #wellness #massage #jacuzzi   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: