Facq in tijden van Corona: ontmoet Joachim Stockman, Collect & Go | Facq
Facq

Facq in tijden van Corona: ontmoet Joachim Stockman, Collect & Go 

Categorie: Inspiratie
diensten installateurs en loodgieters tijdens corona

 

Ontdek onze vacatures >

 

Lockdown? Facq blijft doorgaan! En dit hebben we te danken aan de blijvende inzet van onze medewerkers. Daarom geven we jullie in deze periode graag de kans om ze beter te leren kennen. Vandaag stellen we je voor aan Joachim Stockman, medewerker Collect & Go.

Portret Joachim Stockman

 

#1 – Hoe ben je bij Facq terechtgekomen en hoe lang werk je er al?

Ik hoorde over een vacature bij Facq via een interim bureau. Vervolgens ben ik er tweeënhalf jaar geleden beginnen werken, oorspronkelijk als tijdelijke vervanging van een collega in Hal B die op dat moment met vaderschapsverlof was. Aan het einde van mijn interim-periode was er, gelukkig voor mij, een plekje vrijgekomen bij mijn huidige team, de afhalingen.

#2 – Kan je je job omschrijven in enkele woorden?

Bij de Collect & Go afhaaldienst bereiden we alle bestellingen voor die onze klanten via de e-commerce of het contact center plaatsen en zetten ze klaar voor afhaling. Het doel is dat ze binnen het uur hun bestelling bij ons kunnen komen afhalen. We ontvangen de klanten en geven ze advies indien nodig.

#3 – Wat vind je er zo leuk aan?

Het is een zeer gevarieerde job. We staan de hele dag rechtstreeks in contact met de klanten en we verzamelen bestellingen vanuit in het hele magazijn. Op onze afdeling staan we dus geen moment stil. Ons team bestaat ook uit een heel toffe groep collega's. Met andere woorden, ik verveel me nooit op het werk.

#4 – Welke maatregelen zijn er in jouw job doorgevoerd door covid-19? Kan je je gemakkelijk aanpassen?

De materialen waarmee we werken worden regelmatig gedesinfecteerd en we houden altijd onze handschoenen aan. Onze werkwijze werd aangepast zodat klanten niet meer binnen aan het onthaal moeten komen om hun bestellingen op te halen, maar ze buiten aan het magazijn bediend worden. We zorgen ervoor dat er altijd voldoende afstand is als we de bestellingen overhandigen. Deze aanpassing is voor ons geen enkel probleem geweest.

#5– Wat is het eerste dat je wil doen als de maatregelen terug versoepelen?

Werk maken van een teambuilding voor onze dienst!

Bedankt Joachim!

 

Zin gekregen om je bij onze teams aan te sluiten? Ontdek onze vacatures >

Meer info over onze aangepaste diensten >

 

  Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: