Een volledige badkamer op maat met een klein budget? Dat kan! | Facq
Facq

Een volledige badkamer op maat met een klein budget? Dat kan! 

Categorie: Badkamer
Badkamer op maat

 

Tegenwoordig kan je je volledige badkamer ongeveer op maat hebben zonder een overdreven budget. Je hoeft hier namelijk niet persé voor naar een schrijnwerker te gaan, heel wat producten zijn in zoveel verschillende maten verkrijgbaar dat ze perfect compatibel zijn met elke ruimte.

Je douchewand, douchebak én badkamermeubel op maat? Geen probleem!

Dankzij een ruim gamma aan badkamermeubels met afmetingen van 50 cm tot wel 240 cm breed, zit er gegarandeerd een geschikt meubel tussen voor jouw badkamerruimte. Roep dus niet meteen een schrijnwerker, maar zoek en vind al je opties in bestaande gamma’s en vraag raad in een showroom. Je zal zien dat de opties veel breder zijn dan je denkt! Vele collecties zijn zelfs speciaal ontwikkeld om zich aan te passen aan elk soort ruimte: Unique, D-motion en Îlot bijvoorbeeld. Ook de diepte van je meubel kan je perfect afstemmen op je badkamerruimte, check bijvoorbeeld de collectie Illusion van Sanijura. Je zal heus wel een combinatie vinden op jouw maat.

De badkamerpuzzel zet zich verder richting de douche. Met een beetje zoekwerk verkrijg jij gemakkelijk zowel een douchewand als douchebak op maat van jouw badkamer. Om te beginnen ben je volledig vrij om een vorm voor je douchebak en configuratie voor je douche te kiezen. Je douchebak kan je in (ongeveer) elke maat verkrijgen. Bekijk al zeker eens alle mogelijke combinaties in onze catalogus. Ook in het gamma van de douchewanden en -deuren geen gebrek aan formaten! Heb je een speciale vereiste? Ga eens langs bij een adviseur. Samen vinden jullie zeker de geschikte oplossing!

Verder zijn er nog genoeg opties om ook je spiegelkast, eventuele douchecabine en zelfs een bad volledig naar behoefte aan te passen. Overweeg bijvoorbeeld de optie voor een hoekbad om plaats te besparen indien je toch graag een bad zou hebben. Bespreek samen met een badkamer expert alle opties en 'speciallekes' voor jouw badkamer op maat!

Tip: teken je badkamer vooraf al eens online in de 3D bathroom planner om zeker geen detail over het hoofd te zien!

Wat kost een badkamer op maat?

Helemaal geen fortuin als je zelf en samen met een adviseur wat puzzelwerk verricht!

Zorg dat je goed geïnformeerd bent over de vele beschikbare formaten van verschillende collecties. Het zoekwerk zal je alleszins véél goedkoper uitkomen dan een badkamer volledig op maat te laten maken. Een meubel uit de super flexibele D-motion collectie kan je bijvoorbeeld al krijgen vanaf 563 euro (naargelang de grootte). Bepaal zelf vooraf je budget en onze adviseurs zullen er alles aan doen om de geschikte oplossing hierbinnen te vinden. Je hebt dit dus volledig zelf in de hand!