Een strakke en lichte designbadkamer van Duravit | Facq
Facq

Een strakke en lichte designbadkamer van Duravit 

Categorie: Badkamer

Niets zo verfrissend als je dag beginnen in een badkamer die licht, finesse en minimalisme uitstraalt. Je badkamer optisch verruimen met ultradunne consoles én genieten van esthetisch verantwoord saunaplezier? Met de Duravit-designcollectie ligt werkelijk alles binnen handbereik!

Ultradunne designconsoles

Iedere designliefhebber droomt ervan: strakke, uitgepuurde vormen integreren in een badkamer die openheid en luchtigheid uitstraalt. Wie zo'n badkamer voor ogen heeft, begint het best bij de basisstukken. Wat denk je van ultradunne consoles in de wellnessruimte van je dromen? De X-Large collectie van Duravit maakt die droom waar. Consoles van amper 12 mm dik geven jouw badkamer niet alleen artistieke finesse, maar ook optische lichtheid. Het onderste blad verspringt naar achteren, wat de zwevende indruk nog versterkt. En voor designfanaten die weten wat ze willen, is er keuze te over! Diverse breedtes, twee dieptes én verschillende materialen maken van jouw badkamerconsole een op maat gemaakte parel.

Warm badkamerdesign

Eerder op zoek naar een combinatie tussen mooi design en warme vrouwelijkheid? Check dan zeker even de Happy D.2 collectie. De voorloper van die collectie schreef al badkamergeschiedenis met minimalistische, architectonische vormentaal, maar versie 2.0 gaat nog een stapje verder. Resultaat? Chic, veelzijdig en tijdloos modern. Kortom, een nieuwe, warme en vrouwelijke elegantie die geen badkamershopper onberoerd laat.

Esthetisch saunaplezier

Uiteraard heeft een designbadkamer ook plaats voor wat folietjes. De Inipi-sauna staat voor royaal saunaplezier, zélfs in een kleine ruimte. Haal dus meteen die collectie geurkaarsen boven, dim de lichten en ontspan je in je eigen sauna!