Een onderhoudsvriendelijke badkamer dankzij een anti kalk douchewand | Facq
Facq

Een onderhoudsvriendelijke badkamer dankzij een anti kalk douchewand 

Categorie: Badkamer

 

Een douche met een stijlvolle glazen douchewand, wie droomt er niet van? Een douchewand in glas past in elke badkamer. Het enige nadeel is het onderhoud. Gelukkig is er ook daarvoor een oplossing: anti kalk douchewanden.

Een onderhoudsarme badkamer: anti kalk douchewanden

Glazen douchewanden zijn niet meer weg te denken uit de badkamer. Of je nu kiest voor een douchecabine of een inloopdouche met wand, glas is altijd een uitstekend materiaal. Deze douchewanden stralen klasse uit in een ruime badkamer, en laten een kleine badkamer groter lijken. Om je glas te laten schitteren, zijn intensieve schoonmaakbeurten noodzakelijk. Het water van de douche kan immers voor kalkaanslag zorgen. Hiervoor werd echter een innovatieve oplossing ontwikkeld: anti kalk douchewanden.

Cleartec Glasscoating van Duscholux: groot onderhoudsgemak

Het onderzoeksteam van Descholux ontwikkelde de Cleartec Glasscoating. Deze revolutionaire coating zorg voor minder vuil- en kalkafzetting op de douchewand. Zo wordt het schoonmaken en onderhouden van je anti kalk douchewand wel héél gemakkelijk.

Voordelen van anti kalk douchewanden met coating

De Cleartec coating wordt gemaakt op basis van nanocomposieten. Dankzij het gebruik van microdeeltjes krijgt de coating enkele zeer interessante eigenschappen:

  • Deze antikalk coating hecht zich perfect aan glas,waardoor hij een lange levensduur heeft.
  • De nanopartikels zijn UV-bestendig en verhogen de duurzaamheid van de douchewand.
  • De oppervlakte-energie wordt verminderd zodat water en oliën al parelend van je douchewand afdruipen.

Een anti kalk douchewand met Cleartec coating is gemakkelijk in onderhoud. Bovendien heeft de coating een lange levensduur. Wanneer het anti kalk effect toch verdwijnt, kan de behandeling moeiteloos worden herhaald, zodat u nog langer kan genieten van uw anti kalk douchewand.

Maak komaf met vuil dankzij de anti kalk douchewanden van Hüppe

Fabrikant Hüppe brengt eveneens een ruim aanbod aan anti kalk douchewanden. De Hüppe Anti-Plaque douchewanden zijn heel gemakkelijk te reinigen omdat vuil en kalk de kans niet krijgen om zich vast te hechten. Hier wordt geen gebruik gemaakt van een coating. In de plaats daarvan wordt de oppervlakte van het glas zelf veredelt, zodat het effect nog langer blijft. Dit type anti kalk douchewanden zijn eveneens snel schoon te maken met een doekje en een neutraal schoonmaakmiddel. Ze staan garant voor een zeer lange levensduur.

Alles voor een stijlvolle en onderhoudsvriendelijke badkamer

Interesse in een anti kalk douchewand? Neem dan zeker eens een kijkje bij Facq. We bieden een ruim assortiment anti kalk douchewanden aan van verschillende merken, waaronder Duscholux en Hüppe. Uiteraard kan je ook voor andere types douchewanden terecht in onze uitgebreide badkamerafdeling. 

#badkamer inrichten #douche #kuisen #kalk   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: