Een moderne badkamerinrichting? Ontdek de Metropolitan-collecties | Facq
Facq

Een moderne badkamerinrichting? Ontdek de Metropolitan-collecties 

Categorie: Badkamer

 

Gerenommeerde badkamerfabrikanten zijn dagelijks bezig om de badkamer heruit te vinden. Door hun creativiteit waait er een vernieuwende wind door de sector die zowel op vorm als functionaliteit focust. In de moderne badkamer komt de samenhorigheid in elk detail tot uiting. We zetten de moderne Metropolitan-collecties op een rij.

Moderne badkamers van Antonio Lupi

Met de moderne badkamerinrichting van Antionio Lupi kan je een badkamer op maat creëren. De ‘Exelen’-collectie laat toe om de badkamer aan te passen aan de beschikbare ruimte. Heb je bijvoorbeeld een kleine badkamer of heeft je badkamer een bizarre vorm? Ook dan heeft de collectie geen beperkingen. Wastafels, douchebakken en –wanden, horizontale en verticale meubels, sfeervuurtjes, spiegels en tabletten in corian: de collectie van Antonio Lupi heeft het allemaal!

 

Je badkamer modern inrichten met Duravit

De ‘X-Large’-collectie van Duravit is modern met uiterst lichte en ultraplatte consoles. Door de subtiele verhoudingen en artistieke finesse creëert de collectie een optische lichtheid. De diverse breedtes en verschillende dieptes van het wastafelblad zorgen voor een optimale flexibiliteit.

De ‘Happy D2’-collectie van Duravit valt ook onder de noemer ‘moderne badkamercollecties’. De badkamer heeft een minimalistische, architectonische uitstraling en ziet er chic, veelzijdig en tijdloos modern uit. De collectie geeft je badkamer een nieuwe vrouwelijke elegantie.

 

Een moderne inrichting dankzij Villeroy&Boch

De ‘Memento’-collectie van Villeroy&Boch ademt moderniteit uit. Het sanitair is strak vormgegeven en heel minimalistisch. Daarnaast is het verkrijgbaar in zowel wit als zwart. De wastafels beschikken over een handdoekhouder aan de zijkant of voorkant. Zo heb je geen extra handdoekhouders nodig en behoud je het strakke karakter in je moderne badkamer.

Ook de “Aveo New Generation”-collectie van Villeroy&Boch heeft een prachtige, moderne look. De badkamercollectie straalt elegantie en rust uit door het gebruik van ovale vormen met zachte contouren.

 

Meer moderne badkamers ontdekken? Spring dan eens binnen bij de Facq-Showroom in jouw buurt!

#badkamerdesign #kleine badkamer   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: