Een Hansgrohe-kraan, dat is kiezen voor duurzaamheid | Facq
Facq

Een Hansgrohe-kraan, dat is kiezen voor duurzaamheid 

Categorie: Badkamer

 

Water besparen is geen loos begrip meer in deze tijden van schaarste en milieubewustzijn. Niemand laat nog achteloos water wegstromen tijdens het tandenpoetsen. We nemen allemaal onze verantwoordelijkheid op als het gaat om duurzaam gebruik van natuurlijke bronnen. Ook bij kranenfabrikant Hansgrohe staat duurzaamheid voorop. Ontdek hoe je verantwoord watergebruik koppelt aan gebruiksgemak met de CoolStart-kraan van Hansgrohe.

 

De CoolStart: een Hansgrohe-kraan voor de milieubewuste consument

Met de CoolStart haal je een kraan in huis die op een slimme manier je waterverbruik regelt, in het bijzonder je verbruik van warm water. De meeste klassieke kranen werken namelijk als volgt. Ze vullen het reservoir al met warm water wanneer je de hendel in het midden houdt, om te anticiperen op het moment waarop je de hendel naar links duwt om warm water uit de kraan te laten lopen.

Niet zo bij de CoolStart. Deze kraan laat het warme water pas in het reservoir lopen wanneer je de hendel echt naar links duwt. Op die manier verspil je geen energie door het water onnodig te laten opwarmen. En energie besparen is ook kosten besparen, dus je zal het gegarandeerd merken aan je energiefactuur!

Benieuwd naar de CoolStart?

Ben je op zoek naar een badkamer kraan die niet alleen tegemoetkomt aan jouw esthetische eisen, maar ook aan jouw duurzaamheidsprincipes? Dan vind je in ons gamma van kranen zeker de Hansgrohe-kraan die aan jouw kwaliteitseisen voldoet. Maak een afspraak in een van onze showrooms om de werking van de CoolStart te ontdekken en ze ter plekke uit te testen – want zoals de Engelsen zeggen: the proof of the pudding is in the eating.

Vooraf kun je alvast inspiratie putten uit onze online catalogus.