Een duobad: heerlijk genieten met z’n tweeën | Facq
Facq

Een duobad: heerlijk genieten met z’n tweeën 

Categorie: Badkamer

Mooie momenten worden nóg mooier als je ze kan delen, toch? Dat moet de uitvinder van het duobad ook gedacht hebben. Spreekt met z’n tweetjes comfortabel wegzakken in het warme water jou ook aan? Lees dan zeker verder en ontdek de vier troeven van een bad voor twee.

1. Compacter dan je denkt

Bij een tweepersoonsbad denken veel mensen meteen aan een enorme badkuip. Gelukkig is dat niet noodzakelijk het geval. Een duobad weet net met slimme aanpassingen een standaard ligbad aangenaam te maken om met twee in te vertoeven.

2. Aangenaam zitten & liggen

Een duobad is symmetrisch van vorm: even breed aan beide kanten en op dezelfde manier opgebouwd. Vaak is er ook een tweede ligkussentje voorzien. Een standaard bad zal maar één aangename zitpositie voorzien voor één persoon. Goed om weten: de afvoer bevindt zich in het midden om beide kanten even comfortabel te maken.

3. Over of naast elkaar?

Een duobad hoeft natuurlijk niet even groot als een standaard bad te zijn. Alle lengtes, breedtes, dieptes en vormen zijn mogelijk, zolang het past in jouw badkamer. Zo zijn er ook modellen van tweepersoonbaden waarbij je niet over, maar wel naast elkaar zit. De keuze is aan jou!

4. 100% ontspannen

Een groter bad brengt ook extra mogelijkheden met zich mee. Als je toch plant om er zalig lang in te vertoeven met z’n tweetjes: waarom niet ineens voor een wellnessbad gaan?


Op zoek naar inspiratie? Ontdek ons aanbod baden

#duobad   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: