Driedimensionale badkamerspiegel: een spiegelbeeld dat niet tegen je liegt | Facq
Facq

Driedimensionale badkamerspiegel: een spiegelbeeld dat niet tegen je liegt 

Categorie: Badkamer

 

Kleef je tijdens het klaarmaken vaak tegen de badkamerspiegel om elk detail te kunnen zien? Maak vandaag nog komaf met deze onhandige situatie dankzij de driedimensionale badkamerspiegel. Je begrijpt het goed, in deze spiegel zie je jezelf zoals anderen je zien. Dus geen illusies en blunders meer!

 

Blunders voorkomen dankzij de driedimensionale badkamerspiegel

Heb je het al ooit meegemaakt dat je foundation vergat op een deel van je gezicht? Of bleef er al ooit een stukje van je baard staan zonder dat je dit in de gaten had? Of nog erger: staken je haren langs alle kanten behalve langs voren? De vlakke badkamerspiegel, met een 2D-beeld, kent inderdaad enkele beperkingen.

Om blunders als deze te voorkomen, ontwierp Delpha de driedimensionale spiegel. In deze badkamerspiegel zie je jezelf zoals anderen je zien. Je kan jezelf dus klaarmaken zonder je in honderd bochten te moeten wringen om niets te vergeten.

3D-weergave van je gezicht

Door de bijzondere openingshoek van de badkamerspiegel zie je jezelf zowel in vooraanzicht als in profiel, zonder dat het beeld vervormt. Dat komt doordat de spiegel, daar waar de klassieke spiegel rechts en links draait, een 3D-weergave maakt van je gezicht. Je haren in de plooi leggen, zelfs aan de achterkant, is geen enkel probleem meer.

Elk detail is zichtbaar in deze badkamerspiegel

De bijzondere badkamerspiegel heeft naast het 3D-beeld nog een andere troef. De spiegel is namelijk voorzien van een led-verlichting. De verlichting is verwerkt in de spiegel en zorgt ervoor dat je jezelf haarfijn kan bewonderen. Schaduw heeft geen kans meer. Je spiegelbeeld heeft met andere woorden niet langer geheimen voor je in deze driedimensionale spiegel! 

#badkamerdesign #spiegel   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: