Douchecabines 2014-2015: de nieuwigheden | Facq
Facq

Douchecabines 2014-2015: de nieuwigheden 

Categorie: Badkamer

 

Is jouw huidige douche aan vervanging toe en overweeg je een douchecabine te plaatsen? Dan kunnen we deze keuze alleen maar aanmoedigen. Douchecabines kun je zo luxueus maken als je zelf wil en dit zonder te puzzelen met verschillende onderdelen, want een douchecabine biedt alles in één!

 

De wellnesstempel van jouw keuze

Douchecabines beschikken in de eerste plaats over een goede basisuitrusting. De cabine is samengesteld uit een verhoogd stortbad, een volledige achterwand, zijwanden, een deur en kraanwerk met een douchekop. Is een comfortabele douchecabine voor jou voldoende? Of geef je de voorkeur aan een heuse wellnesstempel met massagestralen, hamam of ontspannende kleur- en geureffecten?

Hydromasserende douchecabines

De hydromasserende douchecabine geniet een grote appreciatie bij veel wellnessliefhebbers hoogstwaarschijnlijk omwille van zijn ontspannend effect. Uitgerust met een meer of minder complex hydrojetsysteem, kun je in deze douchecabine genieten van heerlijke waterstraalmassages. Er bestaan namelijk eenvoudige systemen van multi-jets die allemaal tegelijkertijd werken, maar ook sequentiële jets zijn een optie. Die laatste versie laat toe om de jets individueel te gebruiken en hun snelheid te controleren.

Douchecabines in de spotlight

New Horizon 120

Deze rechthoekige douchecabine bestaat uit transparant veiligheidsglas en zijwanden in grijs matglas. De douche beschikt over een ingebouwde thermostaatkraan, een handdouche en een grote regendouche. Heerlijk om onder tot rust te komen na een lange werkdag. Daarnaast heb je de keuze tussen een draaideur of schuifdeur, afhankelijk hoe ruim jouw badkamer is.

 

Kinedouche 4000

De Kinedouche 4000 is een rechthoekige douchecabine in transparant veiligheidsglas. De douche beschikt over een ingebouwde thermostaatkraan en een design handdouche, inclusief een zilverkleurige doucheslang en een douchegoot in verchroomd RVS. Daarnaast kan je in deze douchecabine genieten van een hydromassage. De cabine heeft zes maxi-hydrojets voor een staande massage en zes jets die je rug masseren terwijl je neerzit. Om volledig tot rust te komen is de Kinedouche 4000 uitgerust met een hamam-stoombad. Je kan de stoomfunctie volledig zelf regelen: van de temperatuur tot de aromatische oliën die je tot rust laten komen. Ook kleurentherapie is mogelijk in deze hemelse douche! 

 

#badkamer inrichten #douchecabine   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: