Deze luxedouche stimuleert al je zintuigen | Facq
Facq

Deze luxedouche stimuleert al je zintuigen 

Categorie: Badkamer

Wil je thuis ook kunnen genieten van een echte wellness-ervaring met een luxedouche? Dat kan vanaf nu met de F-Digital Deluxe van Grohe. Het is een uitzonderlijk concept waarmee je je douche in een gepersonaliseerde spa verandert. Hoe? Dat kom je hier te weten.

Innovatieve luxedouche

De F-Digital Deluxe-douche van Grohe is een unieke douche die luxe in de badkamer naar een hoger niveau tilt. De ultradunne controller installeer je waar je maar wil: op de muur, op de rand van het bad, op de wastafel of op de douchewand. Met het besturingsapparaat stel je eenvoudig een unieke combinatie van stoom, geluid en licht samen. Kies voor een specifieke kleur ledverlichting en bepaal het volume van de doucheluidsprekers samen met de intensiteit van de stoom.

Deze luxedouche is trouwens de eerste douche die je met je Apple iPod Touch 4G kunt aansturen! Dat doe je gewoonweg met behulp van de F-Digital Deluxe-app.

Geniet elk moment van de dag

Met de F-Digital Deluxe-douche geniet je op elk moment van de dag. ’s Ochtends stimuleert het je lichaam om de dag door te komen, terwijl de douche je ’s avonds heerlijk laat ontspannen na een vermoeiende dag. Je waant je gegarandeerd in een echte droomwereld!

Geschikt voor elke badkamer

Het Deluxe-gamma van Grohe bestaat uit drie soorten douches, aangepast aan de grootte van je geplande douche. Ten eerste heb je F-digital Deluxe Small voor de kleinere douche van 100 op 100 cm. Zo kun je zelfs in een kleine douchecabine genieten van twee lichtmodules en evenveel geluidsmodules.

Ten tweede heb je F-Digital Deluxe Medium, die je kunt installeren in een doucheruimte van 150 cm. Je beschikt over voldoende ruimte in de douche om een bankje te installeren en om van luxueuze stoomtherapie te genieten.

De F-Digital Deluxe Large is een douche ter grootte van 250 cm. Gebruik de extra ruimte voor een bank over de volledige breedte van je douche. Er worden bovendien twee speakers geïntegreerd, waardoor je buiten de douche ook van je lievelingsmuziek geniet.

Sla je lievelingsmuziek op

Kun jij heerlijk ontspannen op loungemuziek, of hou je van ultrazachte stoom? Je kunt jouw voorkeuren qua muziek, licht en stoom met één druk op de knop opslaan. Handig toch?

#douche systeem #douche #hamam   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: