De terugkeer van de wastafel met voet | Facq
Facq

De terugkeer van de wastafel met voet 

Categorie: Inspiratie

 

Breng de charme van de wastafel met voet terug naar je badkamer. Terug van weggeweest straalt deze wastafel, met zijn heldere lijnen en strakke vormen, als nooit tevoren. Voorzien van de modernste technologie past de klassieke wastafel met voet perfect in jouw nieuwe badkamer. We tonen je hoe deze nostalgische wastafel de inrichting van je badkamer tijdloos modern maakt!

 

Nostalgisch, maar toch tijdloos modern

In de gouden jaren ’20 werden de mooiste octagonale en geniale wastafels ontworpen. Met acht hoeken en superieure vormgeving, werd de toon gezet voor de badkamerinrichting. Ook nu nog voegt deze nostalgische wastafel veel waarde toe aan jouw badkamer. Elegant en stijlvol steunt de wastafel op een al even elegant voetstuk. De looks heeft de wastafel met voet duidelijk meegekregen van vroeger, maar technisch is hij volledig up-to-date!

Het beste van vroeger en nu

De wastafels met voet worden nog steeds vervaardigd uit hoogwaardig porselein: prachtig en kwalitatief. De wastafels worden afgewerkt met de uiterst moderne oppervlaktecoating CeramicPlus. Dit maakt dat de wastafels met voet extra gemakkelijk te reinigen zijn. Deze coating is overigens ook van toepassing op de bidet, wc en het handwasbakje. Het beste van vroeger en nu wordt gecombineerd! De collectie Hommage van Villeroy & Boch, bijvoorbeeld, laat zien dat de wastafel met voet je badkamer extra cachet kan geven.

 

Een wastafel met voet in jouw badkamer

De wastafels met voet passen uitstekend in een klassieke badkamer, logisch want ze bestaan al jaren. Ook de retro badkamer, die tegenwoordig een sterke opmars kent, is geschikt om te kiezen voor een wastafel met voet. Door deze unieke wastafel te combineren met houten badkamermeubels en andere klassieke stukken, creëer je een prachtige badkamer die zowel uniek als tijdloos is. Kijk maar naar de 1930-serie van Duravit! 

#design waskom #retro badkamer   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: