De magie van kerstdecoratie in jouw badkamer | Facq
Facq

De magie van kerstdecoratie in jouw badkamer 

Categorie: Inspiratie

 

Kerstmis maakt van de winter een seizoen met sprankelende magie, frisse geuren en vrolijke kleuren. We vergeten het winterse klimaat van buiten en zien enkel de goede dingen van het winterseizoen. Terwijl de sneeuw buiten neerdwarrelt, is er niets fijner om binnen te genieten van een heerlijk warm bad! Waarom trekken we de kerstsfeer niet door naar de badkamer met magische kerstdecoratie? Ondergedompeld in de warmte van je bad, ruik je de heerlijke geur van kaneel en geniet je van de fonkelende lichtjes die weerkaatsen op het oppervlak van het water…

Kerstdecoratie in de badkamer: twinkelende lichtjes

De beste manier om de kerstsfeer naar de badkamer te brengen, is door te spelen met de badkamerverlichting! Installeer bijvoorbeeld een lichtkrans rond de spiegel. Je kan kiezen voor een eenvoudige krans of je kan inspelen op je fantasie en kiezen voor lampjes in de vorm van sterren of ballen. Houd je van kleur? Kies dan voor LED-lampen in de typische kerstkleuren. Één voorwaarde: respecteer de veiligheidsnormen voor verlichting in de badkamer!

Spar, kaneel en peperkoek

Ons zintuigelijk geheugen staat in één rechte lijn met onze emoties. De geur van kaneel doet ons denken aan warme chocolademelk met kerstkruiden, glühwein of gekoelde wijn op de kerstmarkten… Welke geur doet jou verlangen naar Kerst? Spar, vanille, zoete sinaasappel, kruidnagel, of misschien nog iets helemaal anders? Parfumeer jouw badkamer met de geur die jou doet denken aan Kerstmis!

Badkamerdecoratie met een tikje Kerstmis

Het geheim van geslaagde kerstdecoratie in de badkamer? Subtiele en verfijnde accenten! De magie van Kerst wordt snel kitscherig. Je gaat al snel een stapje te ver als het om kerstdecoratie gaat. Denk maar aan dat zeepbakje in de vorm van een kerstman dat goedkoper is als je ook de tandenborstelhouder en -beker erbij koopt. Kies in de plaats van deze kleine kitsch-voorwerpen voor een subtiele touch met bijvoorbeeld de kleur rood. Leg een rode badmat en kies voor een rode watercolours douchekop! Nog een leuk accent is een rode kerstroos die je bijvoorbeeld op de badkamerkast kan plaatsen. Het getinkel van de slee is bijna hoorbaar! 

Kom onze kerstdecoratie voor je badkamer ontdekken, en maak een afspraak voor een bezoekje aan een van onze showrooms.

#badkamerverlichting #decoratie   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: