De elegantie van glas in de badkamer | Facq
Facq

De elegantie van glas in de badkamer 

Categorie: Badkamer

 

Wil je je badkamer elegant inrichten? Speel dan met licht en helderheid en kies voor glas. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met glas en dat is niet het enige voordeel van dit product. Ben je benieuwd hoe glas een esthetische meerwaarde voor je badkamer betekent? Ontdek dan snel de mogelijkheden en voordelen!

De voordelen van glas in de badkamer

Glas in zijn transparante vorm is een speels element in de badkamer. Het is zowel opvallend als onopvallend tegelijk en je kan er vele kanten mee uit. Het is een esthetisch materiaal dat je badkamer een luxueuze uitstraling geeft. Glas creëert eveneens een ruimtelijk gevoel in een kleine badkamer, voornamelijk door zijn subtiele karakter.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden van glas in de badkamer zijn (bijna) eindeloos. Een eerste vorm van glas in de badkamer zijn de ramen die voor de nodige lichtinval zorgen. Hoe groter je ramen, hoe ruimer je badkamer oogt. Daarnaast zijn er tal van glazen douchewanden. Met een badscherm kan je dan weer een douche-bad creëren! Naast wanden, zijn er ook wastafelbladen die gemaakt worden uit glas, transparant of in je favoriete kleur.

Hoe glas in de badkamer onderhouden?

Gelukkig is glas een hard materiaal dat hygiënisch oogt en je makkelijk kan onderhouden. Om kalkaanslag op je glazen douchewand of ramen te voorkomen is het zinvol om na je douchebeurt de waterdamp te verwijderen met een aftrekkertje of een handdoek. Hierdoor hechten de achtergebleven waterdruppels zich niet op het glas en vermijd je klakaanslag en schimmels. Om je het leven nóg makkelijker te maken, kan je ook kiezen voor anti-kalk glas

#badkamerdesign #bad #douche #kuisen #kalk   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: