Dagje wellness bij je thuis: zo pimp je je badkamer | Facq
Facq

Dagje wellness bij je thuis: zo pimp je je badkamer 

Categorie: Inspiratie

Om te ontsnappen aan alle stress, moet je ontspannen. En hoe kan dat beter dan een bad nemen met een goed boek en een muziekje op de achtergrond? Maar dat is niet alles, want je kunt het ontspanningsniveau in de badkamer naar een nog hoger niveau tillen. Hoe? Door de wellnessbadkamer natuurlijk! Kom hier te weten hoe je je badkamer omtovert tot een echt wellnessoord. 

De plaats is belangrijk

Ben je aan het bouwen? Dan kies je zelf waar je je badkamer plaatst. Het is iets waar weinig mensen rekening mee houden, maar de plaats van je badkamer kan een grote invloed hebben op het geheel. Zo moet je ervoor zorgen dat er in je badkamer veel licht binnenvalt.

Wellness in je badkamer met een sauna

Hou jij ook van een deugddoende sauna? Integreer dan een Finse of een infraroodsauna in je badkamer, want – in tegenstelling tot wat velen denken – neemt een sauna even veel ruimte in dan een bad. De Finse sauna is een traditionele sauna met hout die het nog altijd goed doet, maar tegenwoordig kiezen almaar meer mensen voor een infraroodsauna. Waarom? Hij verwarmt de ruimte onmiddellijk en is sneller klaar voor gebruik. Voor welke sauna je ook kiest, je ervaart een echt wellnessgevoel!

Jacuzzipret

Een jacuzzi biedt op-en-top ontspanning. Schaf daarom een bad aan met luchtpompen die voor massagestralen en bubbels zorgen. Je hebt verschillende keuzemogelijkheden: met zijsproeiers of met een bodemsysteem. Het systeem met de zijsproeiers zorgt voor een massage-effect, terwijl het bodemsysteem relaxerend werkt. Combineer je graag beide systemen? Ook dat is mogelijk. Wil je nog een extraatje? Voeg dan wat etherische oliën aan het water toe om al je zintuigen te stimuleren!

Kom langs in een van onze showrooms en ontdek ons uitgebreid gamma sauna’s en andere wellnessproducten. Met onze snelle service is je sauna of douche in een mum van tijd geïnstalleerd!

#esthetische sauna #wellness #jacuzzi   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: