Bruisend water uit de keukenkraan met de Grohe Blue | Facq
Facq

Bruisend water uit de keukenkraan met de Grohe Blue 

Categorie: Inspiratie

 

Heel wat mensen gebruiken kraantjeswater om mee te koken of om koffie mee te zetten. Maar lang niet iedereen grijpt naar de keukenkraan om de dorst te lessen met een glas water. Water drinken we toch liever uit flessen met mineraalwater. Toch hoeven we dat eigenlijk niet te doen. Met de Grohe Blue drink je water uit de kraan dat in niets verschilt van mineraalwater uit flessen. Handig én milieuvriendelijk.

 

Bij een keukenkraan van Grohe staat innovatie voorop

Grohe is niet voor niets de marktleider op het gebied van kranen. De meest innovatieve ontwerpen staan op naam van de Duitse kranenfabrikant, omdat ze daar voortdurend op zoek gaan naar duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen. Ook voor drinkwater uit de kraan bedachten de productontwerpers van Grohe een nieuw concept dat het gemak van de gebruiker verhoogt: de Grohe Blue-keukenkraan.

Kraantjeswater zoals je het zelf wil

Zweer jij ook bij mineraalwater uit flessen? Veel mensen houden eraan vast, omdat ze kraantjeswater minder betrouwbaar achten. Dan hebben ze de Grohe Blue nog niet geprobeerd, want deze kraan bewijst dat drinkwater uit de kraan even veilig, lekker en gezond is als zijn flessenvariant. De Grohe Blue bevat namelijk een ingebouwde filter die ervoor zorgt dat het water grondig gezuiverd is vooraleer het uit de kraan stroomt. Zo is het argument van onveiligheid of onbetrouwbaarheid alvast uit de weg geruimd!

“Maar wat dan met de keuze tussen plat of bruisend water? Bruisend water is toch alleen verkrijgbaar in flessen?”, zullen sceptici opperen. Ook daar hebben ze bij Grohe aan gedacht. De Blue-keukenkraan kan je via het led-display instellen op jouw gewenste watervariant. Wil je een heerlijk glas gekoeld water? Of liever bruisend water? Beide vormen geen enkel probleem wanneer je de Grohe Blue in je keuken geïnstalleerd hebt.

Elegantie en intuïtie

Aan alle details is gedacht bij de Grohe Blue. De krachtige filter en de koel- en koolzuurinstallatie zijn verbonden met een uiterst elegante kraan die een moderne look uitstraalt. Met de greep aan de rechterkant geef je aan hoe warm of koud je het water wil hebben, en aan de linkerkant stel je het koolzuurgehalte in op het led-display. Een verfrissend glas plat, licht parelend of sterk bruisend water op elk moment van de dag: dat is wat je met de Grohe Blue in huis haalt!