Blue Moon Pool: wellness in je eigen badkamer | Facq
Facq

Blue Moon Pool: wellness in je eigen badkamer 

Categorie: Badkamer

 

De badkamer is vandaag zoveel meer dan een ruimte waarin je je wast en je tanden poetst. Het is een plek waar je na een drukke dag even tijd neemt voor jezelf om weer helemaal tot rust te komen. Waarom nog naar een kuuroord trekken, als je de ontspanningsruimte bij uitstek gewoon zelf in huis hebt? Dankzij de Blue Moon Pool van Duravit zeg je de overdrukke wellnesscentra vaarwel en tover je je badkamer om tot een persoonlijk stukje paradijs, waar alles draait rond puur genieten.

 

Genot zit in een klein hoekje

 

 

Badgenot kent geen grenzen met de Blue Moon Pool van Duravit! Dit wellnessbad is 140 x 140 cm groot en 50 cm diep. Dankzij de vierkante vorm past het bad perfect tegen een muur of in een hoek, maar natuurlijk houdt niets je tegen om de Blue Moon Pool gewoon vrijstaand te plaatsen. Meer nog, de houten omkadering in tinten van wengé en kerselaar mag zeker gezien worden!

Heb je geen zin in een bad, maar toch behoefte om te relaxen? De handgestikte witte badafdekking tovert de Blue Moon Pool in een handomdraai om tot een royaal ligbed voor twee!

Je eigen wellnessprogramma samenstellen met de Blue Moon Pool

 

Een bad nemen in een Blue Moon Pool, dat is genieten van een heerlijk gewichtloos gevoel in het water terwijl je een deugddoende massage krijgt. Met de waterdichte afstandsbediening stel je je eigen wellnessprogramma samen. Je kiest zelf de kleuren van de onderwaterverlichting en de kracht van de massagestraal. Last van gespannen spieren? Het Powercircuit is ideaal voor een intense massage. Pijnlijke rug of voeten? Het Relaxcircuit zorgt voor een zachte massage en werkt bijzonder ontspannend.

Ontdek meer baden in de Facq-catalogus.

#wellness #massage #jacuzzi   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: