Badkuip kopen met dierenprint? Kan perfect! | Facq
Facq

Badkuip kopen met dierenprint? Kan perfect! 

Categorie: Inspiratie

Ben jij ook gek op dieren? Zo gek dat je enkele spullen met dierenprint in je interieur integreert? Of vind je dierenprints gewoon mooi? Ga dan voor een badkuip met dierenprint. Ja, je leest het goed, ook een badkuip met dierenprint bestaat. Zo’n badkuip zorgt meteen voor een leuke touch in je woning. Ontdek hier hoe je van je badkamer een hippe en originele ruimte maakt.

Een echte beestenboel

Een badkuip met koeienprint, zebraprint of – mag het wat stoerder? – krokodillenprint? Dat kan allemaal! Met de Stone One-collectie van Aquamass kies je voor een echt pronkstuk in je badkamer. Integreer een opvallend vrijstaand bad (mét print) met een wit interieur voor een hippe en frisse uitstraling.

Accessoires met dierenprint

Krijg je maar niet genoeg van dierenprints? Combineer je bad met zebraprint met bijpassende accessoires. Ga voor enkele zebrakaarsenhouders, badhanddoeken en -matten met dito print en een bijpassende badjas. Vergeet je matching pantoffels niet! Mag het écht ‘over the top’? Ga dan ook voor een wc-bril met dierenprint.

Ruim assortiment

In het Stone One-gamma zitten niet enkel dierenprints. Ook is er een tijdloze witte variant beschikbaar die rust en sereniteit uitstraalt. Hou je meer van kleur? Ook dan kom je aan je trekken. De baden in het gamma zijn eveneens beschikbaar in blits oranje of geborsteld staal. Niet fancy genoeg voor jou? Zet in op het divagehalte van je badkamer en kies een uniek bad bezet met gouden mozaïeksteentjes. Je kunt het originele bad dus naar jouw wens aanpassen. Op die manier past een Stone One-bad in elke badkamer!

Enkele originele badkuipen

Wist je dat er ook lichtgevende badkuipen bestaan? De led-verlichting aan de onderkant van de badkuip zorgt voor een futuristische en moderne look in de badkamer en is bovendien in allerlei verlichtingskleuren beschikbaar.

Tegenwoordig zijn ook doorzichtige badkuipen erg in. Leuk aan transparante badkuipen is dat je ze in zo veel kleuren kunt verkrijgen: van fuchsia tot diepzeeblauw.

Wil je graag wat meer informatie over welke badkuip het best in jouw interieur past? Maak dan een afspraak met een van onze experts. 

#accessoires badkamer #bad   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: