Badkamertrend: Aardse tinten en matte afwerkingen verzamelen onder de stijl Calm | Facq
Facq

Badkamertrend: Aardse tinten en matte afwerkingen verzamelen onder de stijl Calm 

Categorie: Inspiratie
Interieurtrends 2020

 

We hebben de laatste maanden verschillende trends zien opkomen die zich in de nabije toekomst verder zullen ontwikkelen. Om het overzicht te bewaren, groepeerden we alle trends onder 4 stijlen die in real life te bewonderen zullen zijn op onze stand op Batibouw: Minimal, Calm, Energy en Nature. Dit is alles wat je moet weten over de stijl Calm.

Terra kleuren veroveren je badkamer

De Calm stijl koppelt het moderne aan het gezellige en comfortabele. De badkamer wordt een warme, ontspannende ruimte met focus op comfort en een stukje terugkeer naar de roots. We zien hier vooral een soort heimwee naar het gebruik van ambachtelijke materialen en het opzoeken van comfort en welzijn. De tinten die dit thema typeren zijn warme, aardse tinten zoals terracotta en de zeer trendy nude-kleur.

Een combinatie van hout en nude tinten

Delpha Intuitive
Hout wordt gecombineerd met bruine tinten, nude kleuren of zachte pasteltinten zodat de ruimte een Scandinavische uitstraling krijgt. Comfort blijft echter steeds op de eerste plaats staan: deze Intuitive collectie van Delpha integreert comfort perfect in dit warme en moderne scandinavische design dankzij de verschillende aanpassingsmogelijkheden.
 
 

Matte afwerkingen voor een zacht geheel

In verschillende collecties zien we matte afwerkingen terugkeren. De Terra waskommen van Alape doen subtiel denken aan ambachtelijke pottenbakkerij en geven in hun nude tinten een warme en zachte uistraling aan je badkamer. Ook Delpha bracht in haar Unique collectie mat witte wastafelbladen als nieuwe trend op de markt. Een klein detail dat een groot verschil maakt!
 
Delpha Unique

Beige zandsteen in je douche

Hüppe EasyStyle
Met de EasyStyle panelen van Hüppe kan je je badkamer bekleden in de afwerking die jij zelf wil. Zonder stof, zonder lawaai en in een mum van tijd wordt de ruimte omgetoverd in jouw persoonlijke paradijs. Met deze beige zandsteen afwerking waan je je zonder moeite op een zonnig strand in het zuiden van Italië.
 
 

 

Kom alles te weten over de andere stijlen: Minimal, Energy of Nature

Bezoek onze stand op Batibouw om de stijlen in real life te ontdekken of kom langs in je dichtstbijzijnde showroom om je verder te laten inspireren