Badkamer inspiratie nodig? Bezoek ons op Batibouw 2018! | Facq
Facq

Badkamer inspiratie nodig? Bezoek ons op Batibouw 2018! 

Categorie: Inspiratie

 

Dé beurs voor bouwers en verbouwers is en blijft Batibouw. Binnenkort gaat editie 2018 van start en uiteraard is ook Facq terug van de partij. Ontdek er alles wat je wilde weten over badkamerrenovatie, vraag advies aan onze experts en keer huiswaarts met een gerust gevoel én een hoop plannen. Facq helpt je graag om je badkamer te renoveren!

Badkamer renoveren mét Facq-korting

Batibouw loopt van 22 februari tot en met 4 maart 2018. Tijdens deze elf dagen (en zelfs nog tot eind maart!) geniet je van 10 procent korting op alle Facq-producten. En het leukste van al: je hoeft daarvoor niet eens naar Batibouw te komen, want ook in onze showrooms kennen we dezelfde korting toe aan onze klanten.

Advies nodig? Onze experts staan klaar!

Facq is al jarenlang gespecialiseerd in badkamers en alles wat daarmee te maken heeft. Je kan er dus van uit gaan dat onze experts een antwoord hebben op al jouw badkamervragen. Een badkamer inrichten op een kleine oppervlakte? De meest recente trends? Op zoek naar een houten badkamermeubel of een hippe én onderhoudsvriendelijke badkamervloer? Geen idee is te moeilijk. Bij Facq weten we er wel raad mee. Kom gerust eens langs op onze stand of bezoek één van de Facq-showrooms. Wij staan voor je klaar!

Batibouw 2018: Waarom ook jij niet mag ontbreken

  • 5 senses experience: Wees er zeker van dat je de juiste keuze maakt door al je zintuigen in te schakelen. Voel, ruik en zie je favoriete producten live en ontdek ze optimaal.
  • Connected home: Ervaar de allernieuwste snufjes op vlak van technologie en maak van je woning een “Smart Home”.
  • Project your home: Profiteer van de verzameling beurzen uit verschillende sectoren onder één dak. Tip: Volg je Checklists en zie niets over het hoofd. Al je doelen worden zonder probleem bereikt. Check!
  • Geniet verder van de oneindige opties en verschillende inspiraties om je woning meer economisch, ecologisch of gewoon meer stylish te maken.

Verdere info vind je op www.batibouw.com.

#trends #badkamer ideeën #batibouw2018   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: