Badkamer inrichten voor een groot gezin? Zó ga je te werk! | Facq
Facq

Badkamer inrichten voor een groot gezin? Zó ga je te werk! 

Categorie: Inspiratie

 

Een groot gezin? Dan is het bij jullie thuis ongetwijfeld gezelligheid troef! Tegelijk vraagt een groot huishouden natuurlijk ook een goeie organisatie. En dat is pas mogelijk wanneer je over voldoende ruimte en comfort beschikt. Zeker in de badkamer, waar de minste wanorde als snel uitgroeit tot een puinhoop. Voldoende vierkante meters én een slimme inrichting zijn hier een must. Ontdek wat een grote badkamer inrichten concreet betekent!

 

 

Venticello van Villeroy & Boch: genieten voor het hele gezin

 

Het is niet omdat je badkamer drukbezocht wordt, dat ze niet stilistisch verfijnd kan zijn. Duurzaamheid is een must, maar bij een kwaliteitslijn als Venticello van Villeroy & Boch gaat die hand in hand met finesse. De fijnzinnige waskommen van Venticello hebben een keramische rand van amper 1,8 cm en creëren zo een lichte, elegante look, terwijl de 12 cm diepte gebruiksgemak en functionaliteit garanderen.

 

De collectie omvat verschillende designs, waaronder twee asymmetrische wastafels met ruimte naast de kom voor toiletartikelen en een opzetwastafel die half ingebouwd lijkt. Ook de drie waterbesparende DirectFlush-toiletten hebben een prachtig slank design. Bovendien zijn ze voor het eerst verkrijgbaar in een vloermodel en te combineren met de ultradunne SlimSeats-zittingen.

 

Opbergruimte en nog eens opbergruimte

Naast duurzaamheid en elegantie is ook opbergruimte een cruciaal aandachtspunt bij de inrichting van je badkamer. Dan denken we in de eerste plaats aan ingebouwde kasten, maar ook aan wastafelonderkasten. Op die manier wordt je volledige badkamer optimaal benut. Alle wastafelonderkasten uit de Venticello-collectie zijn verkrijgbaar met een hoogte van 42 of 59 cm, uitgerust met één lade of twee lades. De lades zijn optioneel verkrijgbaar met binnenverlichting die automatisch aangaat wanneer je de lade opent. Drie op zichzelf staande zijmeubels zorgen voor bijkomende opbergruimte.

Spiegels voor maximaal ruimtegevoel

In een groot gezin gebeurt het wel eens dat je met meer dan één persoon in de badkamer bent. Ook op die momenten is het belangrijk dat het ruimtegevoel maximaal bewaard blijft. Spiegels die de ruimte optisch vergroten, zijn dan ook een handig badkameraccessoire. De spiegels met ledverlichting uit de collectie More to See gaan alvast perfect samen met de Venticello-designtaal. Voor iedereen die gaat voor de ultieme badkamerbeleving!

#design waskom #badkamer inrichten   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: