Badkamer inrichten: functionele en stijlvolle meubels | Facq
Facq

Badkamer inrichten: functionele en stijlvolle meubels 

Categorie: Badkamer

Je badkamer inrichten met stijlvolle meubels met een functioneel design? Het hedendaagse badkamermeubilair wordt steeds praktischer!

Badkamer inrichten met een functioneel design

De Graphic-badkamermeubels van de Delpha-collectie zijn een mooi voorbeeld van functionele meubels met stijl. Van ruimtebesparende bergkasten met lades die fluisterstil sluiten tot zwevende meubels met verlichting.

Zwevende meubels zijn erg hedendaags en creëren een ruimtelijk effect doordat de vloer zichtbaar blijft. Bovendien is vloeronderhoud erg makkelijk. De functionele designs zorgen voor ruimtebesparing: handige schuifdeuren en makkelijk installeerbare kolomkasten, een gegoten wastafelblad, ruime lades die sluiten in alle zachtheid, ... De Graphic-meubels vormen een uiterst goede keuze bij de inrichting van kleine badkamers. Ook de toiletkasten zijn erg praktisch en zijn onder andere voorzien van dubbelzijdige spiegeldeuren met verlichting.

Stijlvolle meubels die aansluiten op het interieur van jouw badkamer? Met wastafelbladen in kunstmarmer of keramiek? De Delphy Graphic-badkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn eenvoudig te integreren in elke ruimte.

Praktische badkamermeubels met stijl? Bekijk ons aanbod

Op zoek naar wat inspiratie om jouw badkamer in te richten? Ontdek de leuke ensembles van de Graphic-collectie van Delpha in onze catalogus. Niet wat je zoekt? Bij Facq vind je een ruim aanbod aan badkamermeubels, passend bij elk budget en elke smaak.