Antonio Lupi – Het summum van Italiaans badkamerdesign | Facq
Facq

Antonio Lupi – Het summum van Italiaans badkamerdesign 

Categorie: Inspiratie

 

Mocht u de naam Antonio Lupi nog nooit horen vallen hebben, dan is het nu het moment om kennis te maken met de designs. De laatste jaren is het merk aan een steile opmars bezig: hun adembenemende en ongeëvenaarde designs werden tentoongesteld op de grootste design- en woonbeurzen en de naam Antonio Lupi is dan ook niet meer weg te slaan uit de badkamerwereld.

 

Exelen: de modulaire badkamer van de hand van Antonio Lupi

Exelen is een innoverend concept dat toelaat een design badkamer te creëren die perfect aansluit op uw behoeften. De modulaire meubelen gedragen zich in functie van de beschikbare ruimte met als doel een unieke en ontspannende sfeer te creëren.

Zo biedt de Exelencollectie diverse wastafels, baden, douches, spiegels en verticale en horizontale kasten aan die in verschillende opstellingen gebruikt kunnen worden. De diverse badkamerelementen werden in Corian vervaardigd en hun vormgeving wordt gekarakteriseerd door zachte lijnen en prachtige rondingen. Dat de elementen perfect samen gaan, maar ook ieder afzonderlijk in de badkamer geplaatst kunnen worden, spreekt alleen maar in het voordeel van deze indrukwekkende collectie.

 

Meteo – de douchekop met een hemels design

Naast badkamermeubels, ontwerpt Antonio Lupi onder andere ook douchekoppen. Meteo is een regendouchekop die uitgerust is met jets. De douchekop is niet alleen mooi maar ook slim. Meteo bevat namelijk drie verschillende jettypes: perimetrisch, cascade en centraal.

De douchekop is beschikbaar met een spiegelafwerking, in roestvrij staal of in gebroken wit en kan op elk type kraan aangesloten worden. De douchekop kan bovendien – op aanvraag – uitgerust worden met verlichting voor een nog intensere douchebeleving.

 

Baden in luxe met de Biblio- en Solideabaden van Antonio Lupi

Antonio Lupi neemt met de Biblio Solideabadkuipen een grote voorsprong op zijn concurrenten. De unieke designs zijn ongeëvenaard en zorgen voor een adembenemende eyecatcher in de badkamer.

De Bibliobadkuip werd vervaardigd in ‘Corian Dupont de Nemours’ en heeft frontale en/of laterale etalages. De perfecte plek om badaccessoires en handdoeken te bewaren, maar ook een perfect uitstalraam voor je designobjecten.

De Solideabadkuip onderscheidt zich dankzij zijn originele vorm: een rechthoekige basis die elegant uitdijt tot een ovale badrand. De unieke vorm met lichte helling zorgt ervoor dat je als gebruiker omarmd wordt waardoor je volledig tot rust kan komen. Een werkelijk unieke badervaring!

 

Wenst u meer te weten over de knappe badkamercollecties van Antonio Lupi? Dan nodigen we u graag uit in één van onze showrooms of om onze online catalogus te doorbladeren.

 

#badmeubel #badkamerdesign #badkamer inrichten   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: