Accessoires maken het geheel: Tips van interieur experte Anouk Taeymans | Facq
Facq

Accessoires maken het geheel: Tips van interieur experte Anouk Taeymans 

Categorie: Inspiratie

 

Een badkamer moet rust uitstralen. Interieur experte Anouk Taeymans, oprichtster van byANOUK, gaat hier volledig mee akkoord. In een interview voor Duscholux geeft zij tips voor de perfecte badkamerinrichting. Ze geeft ons advies rond het gebruik van accessoires als aanvulling van een neutrale badkamer en gaat in op de minimalistische afwerkingen die bij douches hun intrede maken.

Tijdloos èn trendy dankzij accessoires

 

Voor mij is een mooie badkamer een ruimte die op zich vrij neutraal is ingericht, met elementen die tijdloos zijn, die lang meegaan, en waarbij er met de accessoires wat meer is ingespeeld op trends en zo de ruimte meer pit en karakter geven.” aldus Anouk. Een zeephouder, een tandenborstelhouder, een toiletborstel, handdoeken,… Het zijn basiselementen in elke badkamer. Door die elementen kritisch uit te kiezen, geef je je badkamer meteen uitstraling. Voeg planten of kaarsen toe om het geheel af te maken. Een nieuwe look voor je badkamer? Vervang enkele accessoires. Simple as that!

Minimalistische doucheprofielen

 

Een ander belangrijk detail: de afwerking van je douche. Anouk benadrukt: “Minimalisme zien we heel veel terugkeren. De vloer die naadloos overloopt in de douchebak. De doucheschermen zonder profiel uitgevoerd die de ruimtelijkheid en transparantie verstrekken. En een andere stroming die we zien terugkeren is die van de heel dunne, zwarte profielen. Verfijnde lijnen die we in de douchedeuren van Duscholux zien terugkeren.”. Besteed genoeg aandacht aan de esthetiek en het design van je douche om een volledig op elkaar afgestemd geheel te bekomen.

 

Bekijk hieronder het volledige interview met Anouk:

 

Op zoek naar ideeën? Check onze Pinterest pagina of laat je inspireren door onze blog.

Onze experts staan alvast klaar om je verder te adviseren: maak een afspraak >