5 redenen waarom je absoluut langs de Facq-stand moet komen op Batibouw 2019! | Facq
Facq

5 redenen waarom je absoluut langs de Facq-stand moet komen op Batibouw 2019! 

Categorie: Inspiratie
Batibouw 2019

 

Onze woningen zijn in de voorbije jaren sterk geëvolueerd. We wonen in compactere huizen die minder energie verbruiken, duurzamer zijn en met geconnecteerde technologie werden uitgerust. FACQ maakt van de 60ste editie van Batibouw – waar die new way of living in de kijker staat – gebruik om de ideale oplossingen rond deze thema’s voor te stellen alsook de nieuwste trends en collecties van 2019!

Waarom moet je zeker langs onze stand komen?

 

  • 1. We gaan meer en meer compact leven. Facq stelt verschillende creatieve oplossingen voor voor kleine badkamers en laat je zien hoe je een kleine oppervlakte omtovert tot de optimale badkamerruimte!
  • 2. Ontdek op onze stand alle duurzame, economische en ecologische oplossingen op maat in “real life” dankzij een augmented reality tool en profiteer van professioneel “groen” advies van onze experts. In slechts 60 seconden weet je alles wat je altijd al wou weten! Ons doel? Je concreet laten zien hoe en hoeveel je kan besparen op je energierekening!
  • 3. Ben je graag up to date met de nieuwste badkamertrends? Vind al de nodige inspiratie in avant-première tussen onze nieuwste trends en collecties van 2019.
  • 4. Wees de eerste om onze nieuwe catalogus, vers van de pers, in huis te halen. Meer dan 500 pagina’s boordevol inspiratie, tips, nieuwigheden en oplossingen!

 

Meer weten over Batibouw

Ontdek enkele trends en collecties in preview

Ontdek de oplossingen van ons groene huis