4 redenen om op Facq te vertrouwen als specialist voor uw sanitair! | Facq
Facq

4 redenen om op Facq te vertrouwen als specialist voor uw sanitair! 

Categorie: Badkamer

Reeds sinds 1880 is Facq meester in het rijk der water. Verfrissen, verwarmen, verbruiken, water is onmisbaar in ons dagelijks leven. Bent u op zoek naar een stijlvolle badkamer? Is het tijd om nieuwe verwarming aan te leggen? Voorstander van regenwaterrecuperatie? Vragen over uw sanitair installatie? Facq weet water-raad!

Sanicenter showroom

Sommige mensen weten perfect hoe hun badkamer er moet uitzien. Met een houten vloer, een vrijstaand bad en gezellige plantjes, of eerder strak met witte tegels en vierkante wastafels. Bent u minder zeker van uw stuk? Kom dan een kijkje nemen in de Facq-showrooms. Hier kan u alvast wegdromen bij verschillende badkamer scenario’s. Bovendien kan u hier kennismaken met verschillende verwarmingsinstallaties en vormen van waterbeheer. Dit zijn vaak technische zaken waarmee u niet zo vertrouwd bent, maar waar uw woning niet zonder kan!

Voor ieders wat-water-wils

Of u nu houdt van klassiek of modern, Facq heeft een brede waaier aan keuzemogelijkheden. Bezwijkt u voor de charmes van een badkuip op pootjes of heeft u heimwee naar grootmoeders tijd? Kies dan voor een retro badkamer met veel tierlantijntjes en charme. Heeft u het liever praktisch? Wij hebben vele opbergtips en comfortideeën. Puur natuur kan natuurlijk ook met de cottage stijl. En… helemaal genieten kan in een zalige hammam!

Facq klamt zich niet zomaar vast aan een bepaald huismerk. Het werkt samen met verschillende merken om zo een gediversifieerd gamma kunnen aanbieden aan klanten.

Sanitair expertise

Facq heeft meer dan een eeuw ervaring met sanitair, verwarming en alles wat water aanbelangt. Zit u met vragen, dan kan u steeds bij ons terecht. Bovendien kan u steeds rekenen op onze klantgerichte service dankzij meer dan 500 medewerkers in 25 vestigingen.

Online tips & tricks

Heeft u weinig tijd? Geen probleem! Op onze website kan u allerhande video’s raadplegen met informatie over badkamers en toebehoren. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de online catalogus boordevol ideeën voor uw badkamer te bestellen of zelf uw eigen droombadkamer te ontwerpen met de bathroomplanner! Comfort boven alles!

#nieuwe badkamer #badkamer inrichten   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: