3 stijlen voor je retro badkamer | Facq
Facq

3 stijlen voor je retro badkamer 

Categorie: Inspiratie

 

Is Parijs jouw lievelingsstad en krijg je niet genoeg van de historische grandeur die de gebouwen op en rond de Champs Elysées uitstralen? Dan ben je vast te vinden voor deze drie reeksen voor een retro badkamer. Badkamerfabrikant Aqua Prestige stelt voor: de collecties Majerling, Regent en Elysée. Laat je meevoeren naar het Parijs van weleer en ontdek hoe je de stijlkenmerken van de art deco in jouw retro badkamer verwerkt.

 

Piekfijn porselein

Het badkamermeubel Majerling van Aqua Prestige combineert degelijkheid met functionaliteit. Het is bescheiden qua afmetingen, maar daarom niet minder een blikvanger in je retro badkamer. De reden? De porseleinen wastafel is de bekroning van dit stijlvolle badkamermeubel. Maar naast degelijkheid en stijl is er uiteraard nog een ander belangrijk element in de badkamer, en dat is opbergruimte. Ook daaraan komt de Majerling-collectie ruimschoots tegemoet. Onder de wastafel kun je je favoriete make-upspullen of badhanddoeken kwijt. Het meubel is bovendien verkrijgbaar in maar liefst tien verschillende kleuren en met zes verschillende soorten meubelbeslag. ‘L’embarras du choix’, zouden de Parijzenaars zeggen!

Kleine of grote badkamer?

Heb je nood aan een bescheiden meubel voor je kleine en gezellige retro badkamer? Of mag  een iets imposantere wastafel met kasten  je ruime badkamer  vullen? Dan is de Regent-collectie echt iets voor jou. De reeks is beschikbaar in zes mogelijke afmetingen:

  • enkel meubel van 80, 96 of 120 cm
  • dubbel meubel van 121, 156 of 180 cm

Bijkomende blikvanger is de spiegelkast of aparte spiegel . Voor het tablet kun je dan weer kiezen uit vier hoogwaardige materialen: hout, marmer, Belgische blauwe steen of Diresco (Quartz Surfaces).

Badkamer in landelijke stijl

Wil je de retro-elementen laten versmelten met een landelijke toets ? Ga dan voor de romantiek van een Elysée-badkamermeubel. Een vleugje art deco in de rechtlijnige afwerking van de kastdeuren en lades, gecombineerd met weelderig meubelbeslag in Louis XIV-stijl. Elegantie ten top.

 

#retro badkamer #badkamerdesign   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: