3 hightech trends voor moderne badkamers | Facq
Facq

3 hightech trends voor moderne badkamers 

Categorie: Badkamer

Luxe in de badkamer is allang niet meer overbodig. Want als er één ruimte is waar we de tijd even stil kunnen zetten, waar we zo graag genieten van een portie welverdiende rust na een drukke dag, … dan is het ongetwijfeld wel de badkamer. Kortom, de badkamer is een echte prioriteit geworden in ons leven. De onophoudelijke stroom van technologische innovaties voor de badkamer liegt er niet om! Nooit tevoren deden badkamerfabrikanten zo hun best om onze badkamer om te toveren tot een wellnessparadijs vol hoogtechnologische snufjes. En ‘once you go hightech’…

 

1.      De intelligente douche

Douchefanaten, haal jullie hartje maar op! Want met de RainBrain van Hansgrohe douch je voortaan in hogere, gepersonaliseerde sferen. Ben je geen douchepersoon? Laat de RainBrain je overtuigen van het tegendeel! Met een eenvoudige druk op het touchscreen vertel je je douche hoe jij het liefst van je douchemoment geniet. Hoe warm mag het water zijn? Verkies je een zachte of een intense douchestraal? Mag Adèle je tijdens het douchen tegemoet zingen of zing je liever mee met Lady Gaga terwijl je je haar inzeept?

 

2.      Het muzikale bad

Laat je de stress van alle dagen liefst van je afglijden met een uitgebreid bad en je lievelingsmuziek op de achtergrond? Met de Sound Wave van Kaldewei duik je letterlijk weg van alle drukte! Eén druk op het waterbestendige touchscreen en Sound Wave speelt alle muziek op je de smartphone, computer, tablet-pc of elk ander toestel met Bluetooth draadloos af. Je bad fungeert als hoogwaardige klankkast. Zo kun je zelfs onder water optimaal genieten van je favoriete artiesten.

 

3.      De kraan die ook droogt

In moderne badkamers vind je binnenkort geen druppelspoor tussen de wasbak en de handdoek meer terug. Of toch niet als het van Dyson afhangt. De Dyson Airblade Tap is namelijk een kraan en handdroger in één. Het apparaat droogt je handen binnen tien seconden, daar waar je ze wast. Handig, toch? 

#douche systeem #multimedia   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: