showrooms

Op zoek naar badkamer ideeën? Bezoek de showroom van Facq!

Een badkamer kiezen is niet altijd zo gemakkelijk: er bestaan tal van verschillende soorten badkamers in heel wat diverse stijlen. Bovendien is het belangrijk dat een badkamer niet alleen mooi is, maar ook praktisch ingericht is. Daarom heeft Facq enkele prachtige showrooms verspreid over heel België, zodat je ook in jouw buurt de leukste badkamer ideeën kan bewonderen.

Facq showroom

Badkamerstijlen met voor ieder wat wils

Bij Facq kan je terecht voor badkamer ideeën in zowat elke stijl. Zowel ideeën voor retro badkamers als klassieke, cottage, metropolitan en wellness badkamers kan je bewonderen in de showrooms van Facq.

Ben je op zoek naar retro badkamer ideeën? Dan is de retro badkamer stijl van Facq zonder twijfel jouw ding. De retro badkamers zijn ontworpen in de stijl van de jaren ’30: smaakvol met ietwat geheimzinnigheid en boordevol nostalgie. De retro badkamer brengt je zo weer terug naar de charmes van grootmoeders tijd.

De klassieke badkamer is dan weer ideaal voor iedereen die houdt van een praktische, aangename en duurzame badkamer. Deze badkamer is voorzien van enkele praktische opbergmogelijkheden en extra comfort, zodat het dagelijkse leven vergemakkelijkt wordt.

Cottage badkamers gebruiken hout als basismateriaal en doen meteen denken aan de warmte en de rust van de natuur. In deze badkamers staat ontspanning centraal.

De metropolitan badkamers werden ontworpen door grote designers die de badkamer heruitgevonden hebben. Als je op zoek bent naar ‘out of the box’ badkamer ideeën zijn de metropolitan badkamers met design materialen en strakke vormen een aanrader!

Wil je een badkamer waarin je jezelf extra kan verwennen na een lange werkdag? Kijk dan zeker eens bij de wellness badkamers. Ideeën voor badkamers met douches met massagestralen, sauna’s, een hamam, infraroodcabine, vind je allemaal terug onder de noemer wellness.

De Facq showroom: boordevol badkamerideeën

Wil je al deze badkamerstijlen en onze badkamerideeën van naderbij komen bekijken? Kom dan langs bij de Facq showroom in jouw buurt. In onze showrooms staan tal van verschillende badkamers opgesteld die zonder twijfel een zee van inspiratie beiden voor iedereen die op zoek is naar leuke badkamerideeën!